BULLPADEL

Padelracket voor kinderen Hack JR

€54,99
Schrijf als eerste een review
Ref. : 8818998

De Bullpadel Hack JR 2023 is ontworpen voor kinderen die al een zekere techniek hebben en op zoek zijn naar power en stabiliteit zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten.

Dit model heeft een diamantvorm en een medium balans, kenmerken die garant staan voor power; door het lichte gewicht, het glasvezel en Evalastic-schuim is het ook wendbaar en comfortabel.

Kleur: LICHTGRIJS / ZWART

Aantal:
Out of stock

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Kracht

Dankzij de Carbone Tube-technologie in het frame en de diamantvorm

Gebruikerscomfort

Door het glasvezel (Polyglass) en het Evalastic-schuim.

Omgaan met

Het gewicht van 335-345 g en de medium balans maken dit racket heel wendbaar.

Technische informatie

Niveau speler: gevorderde junioren

Dit model werd ontwikkeld voor jonge spelers van hoog niveau die hun techniek willen verbeteren met een topracket (dit is een voor jongeren aangepaste versie van het racket van Paquito Navarro).

Type spel: veelzijdig, aanvallend

Door de diamantvorm en prestaties geeft dit racket je slagen meer power. Anderzijds voelt het door zijn lichte gewicht in combinatie met glasvezel (polyglass) op het oppervlak niet stijf aan zodat jonge spelers een aanvallende speelstijl kunnen aannemen. En ook met de controle werd rekening gehouden, via de technologie die in de kern van het racket werd verwerkt. Samengevat biedt de Bullpadel Hack Junior 2023 voldoende power en controle

Balans: Medium

Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in centimeter vanaf de onderkant (steel) van het racket.
Hoe hoger die waarde (kopzwaar of 'head heavy'), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt en hoe zwaarder het racket lijkt te zijn (ook al is het gewicht niet hoog). Een kopzwaar racket is dan weer minder wendbaar. Andersom is bij een lage waarde (koplicht racket) het racket wendbaarder maar biedt het minder power en impactstabiliteit.

Gewicht: 335-345 g.

Net zoals de balans heeft het gewicht een invloed op de swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het je slagenergie naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder wendbaar het is. Andersom is een licht racket wendbaarder, maar draagt het minder energie over naar de bal.

Buitenmateriaal: glasvezel

Glasvezel is het meest buigzame buitenmateriaal, hoe flexibeler de vezel, hoe actiever de bal vertrekt en hoe meer comfort. Bij een minder flexibele vezel krijg je een racket met meer power.

Binnenmateriaal: Evalastic

EVA-schuim bestaat in verschillende hardheden. Hoe harder het schuim, hoe meer power het racket biedt.Het Evalastic-schuim zorgt voor veel soepelheid en een zacht gevoel.

Carbon Tube technologie

In het frame zijn carbonvezels (100% carbon) ingewerkt die in verschillende richtingen met elkaar vervlochten zijn om een goed compromis te bieden van power en controle.

PolyGlass technologie

Vezel die wordt verkregen uit gesmolten glas. Dit is een heel sterk materiaal dat veel comfort biedt bij het slaan doordat het een uitstekende verhouding van soepelheid en stevigheid biedt.

Evalastic technologie

Zacht schuim met specifieke kenmerken op het vlak van elasticiteit en dichtheid, voor meer gevoel en bijzonder veel comfort. Door zijn samenstelling behoudt het racket veel langer zijn oorspronkelijke eigenschappen.

Hack technologie

Die technologie heeft tot doel het racket stijver te maken en zorgt ook voor een perfecte uitbalancering van het gewicht. Op het moment van de slag biedt de Hack-kern een betere controle over ballen die je niet met de sweetspot hebt geraakt.

Garantie

2

Gewicht

0.3 kg

Reviews

Bekijk ook