Lichte waterdichte jachtschoenen 500 bruin

€59,99

8365825

//OCCASIONEEL GEBRUIK, LICHT GRILLIG TERREIN, HIER EN DAAR EEN DOORNSTRUIK// De waterdichte schoenen voor alle jachtdisciplines en outdooractiviteiten.

Deze schoenen zijn volledig gemaakt uit splitleer, wat ze tegelijk comfortabel en vederlicht maakt. Het zijn in principe jachtschoenen, maar ze zijn ook perfect voor dagelijks gebruik.

Kleur:

BRUIN

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Bestand tegen wilde vegetatie

Materiaal en assemblage zijn bestand tegen perforatie en slijtage.

Waterdichtheid

Waterdicht en ademend membraan.

Gewicht

1 kg per paar in maat 43.

Grip

Uitgekiend zoolprofiel voor veel grip en afvoer van modder.

Pascomfort

Voering in mesh, uitneembare binnenzool van 4 mm dik.

Waterafstotend

Waterafstotende behandeling: de schoen neemt geen water op.

Levensduur

Het materiaal is bestand tegen het schuren van vegetatie.

TECHNISCHE INFORMATIE

Stevigheid

Deze schoenen zijn ontwikkeld voor occasioneel gebruik in de velden, op licht geaccidenteerd terrein en met hier en daar een doornstruik. Het splitleer en de naden zijn in het laboratorium en in de praktijk getest op hun slijt- en scheurvastheid en op hun krasbestendigheid. De veterogen en -haakjes zijn gemaakt uit metaal. Erg slijtvaste 100% rubberen zool met lange levensduur.

Grip

Brede en diepe noppen op de zool (zoals bij een tractorband) voor heel veel grip op het veld, in volle grond, in een modderige omgeving... De uiteinden van de zool zijn voor- en achteraan trapvormig voor nog meer grip. Afgeschuinde noppen, die ver genoeg uit elkaar staan, om de natuurlijke afvoer van aarde en modder te vergemakkelijken bij het wandelen of aan het einde van de jacht, als je je schoenzolen tegen elkaar slaat.

Onderhoud

Deze schoenen onderhouden is echt een fluitje van een cent! Maak je schoenen schoon met water en zeep, gebruik geen detergent of vet. Behandel na het drogen eventueel met een impregneerspray om het leer weer waterafstotend te maken. Laat je schoenen niet drogen naast een sterke warmtebron. Zo blijft het leer langer soepel.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 100% Droge styreen butadieen rubber Buitenkant van 100% Leder - Rund - Gespleten Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Op een droge en geventileerde plaats.
Verwijderd houden van vuur.

TESTS

Al onze Solognac-schoenen zijn getest in verschillende jachtomstandigheden, in het bijzonder in omgevingen met ruige plantengroei.

AFBEELDINGEN

Lichte waterdichte jachtschoenen 500 bruin
Lichte waterdichte jachtschoenen 500 bruin
Lichte waterdichte jachtschoenen 500 bruin

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden