DOMYOS

Geconnecteerde crosstrainer 500

€379,99
Ref. : 8528961

Deze crosstrainer werd door ons gepassioneerde team ontwikkeld voor recreatief gebruik, tot 5 uur per week.

Deze crosstrainer is ideaal op opnieuw in vorm te komen. Hij is enorm comfortabel met tal van extra opties! En hij heeft een console die geconnecteerd is met onze partnerapp's!

Aantal:
Bezorging:

2 tot 3 dagen

Productvoordelen

Cardiotraining

Een paslengte van 33 cm en 15 weerstandsniveaus.

Soepel trappen

Vlotte trapbeweging dankzij het vliegwiel van 7 kg. Gemotoriseerde weerstand.

Coaching

Geconnecteerde console met 6 geïntegreerde functies en 9 trainingsprogramma's.

Connectiviteit

Geconnecteerde console, koppelbaar met partnerapps zoals Kinomap en E-Connected

Wendbaarheid

Met transportwieltjes om je crosstrainer makkelijker te verplaatsen.

Montagetijd

Vlotte en makkelijke montage in minder dan 60 minuten

Technische informatie

DE PASLENGTE VAN JE CROSSTRAINER IS BELANGRIJK

Een crosstrainer zet alle spiergroepen aan het werk (onderste en bovenste ledematen, borst- en rugspieren, de core). Hoe groter je beweging, hoe harder je spieren moeten werken en hoe intensiever je je hart aan het werk zet. Dit moet gekoppeld zijn aan het weerstandsniveau dat je kiest. Deze crosstrainer 500 heeft een paslengte van 33 cm, waardoor je comfortabel en efficiënt kan trainen!

INERTIE BEÏNVLOEDT HET TRAPCOMFORT

Bij Decathlon willen we onze klanten en gebruikers betrouwbare en begrijpelijke informatie geven. Veel spelers op de markt communiceren over 'inertie', 'het vliegwiel' of zelfs 'de vliegwielmassa', waardoor de vergelijking tussen de producten vervaagt. We hebben besloten om te communiceren over het werkelijke gewicht van het vliegwiel, dat een grotere impact heeft op de kinetische energie en dus op het trapcomfort. Het vliegwiel van de crosstrainer 500 weegt 7 kg. Echt waar!

De console, je virtuele coach

Voor een optimale begeleiding van je trainingen geeft de crosstrainer EL500 6 parameters aan:
verbrande calorieën,
afgelegde afstand,
trainingsduur,
snelheid,
hartslag (dankzij de "Hand Pulse"-sensoren) en ritme.
Je kunt gebruik maken van de 9 trainingsprogramma's per niveau (3 voor calorieverbranding, 3 om weer in vorm komen en 3 voor uithoudingsvermogen). Een goede manier om gemotiveerd te blijven!

EEN GECONNECTEERDE CROSSTRAINER!

Wil je extra motivatie, je grenzen verleggen, of afleiding tijdens het sporten? Koppel je toestel aan de compatibele apps e-Connected of Kinomap.
Met e-Connected leg je een wekelijks tijds-, afstands- of caloriedoel vast: je prestaties worden bijgehouden en je kunt je statistieken opvolgen.
Met Kinomap train je in realistische decors, volledig synchroon met je toestel. Train op eigen tempo of ga een uitdaging aan, beleef een unieke ervaring alleen of samen met de Kinomap-community.

HARTSLAG METEN

Je EL 500 komt met hartslagsensoren. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op het display van de console. Je kunt hem ook gebruiken met een hartslagband (niet meegeleverd), die je koppelt aan de console.

De handpulse-functie (hartslagmeting via de handen) mag niet worden gebruikt door personen die een pacemaker hebben.

OPTIES DIE HET VERSCHIL MAKEN!

Je kan onder meer de positie van de pedalen aanpassen (dicht bij, in het midden of ver van de vaste handgreep). Zo past deze crosstrainer zich perfect aan je lichaamsbouw aan zodat jij maximaal comfort hebt tijdens je training.

Deze crosstrainer is ook uitgerust met een sneltoets om de weerstand direct op het centrale stuur aan te passen, waardoor je sessies nog vloeiender verlopen.

JE CROSSTRAINER IS MAKKELIJK TE VERPLAATSEN

Je crosstrainer heeft ingebouwde transportwieltjes vooraan. Om hem te verplaatsen ga je voor het toestel staan. Gebruik één voet om de crosstrainer tegen te houden en druk op de vaste handgreep om de crosstrainer op de wieltjes te laten kantelen. Verplaats het apparaat vervolgens rustig in de gewenste richting.

ONDERHOUD EN REPARATIE

Decathlon en Domyos besteden bijzondere aandacht aan het opvolgen van hun producten. We beheren zelf de klantendienst en zorgen ervoor dat onderdelen beschikbaar blijven gedurende een periode van 10 jaar zodat je product zo lang mogelijk meegaat!

Dit product heeft een garantie van 2 jaar op onderdelen en werkuren, en 5 jaar op het metalen frame.

GEWICHT EN AFMETINGEN

Afmetingen toestel L124 x B68 x H155 cm
Gewicht van het toestel: 46,7 kg

Afmetingen doos L110 x B62 x H33 cm
Totaalgewicht: 51 kg

Garantie

2 jaar op onderdelen en werkuren. 5 jaar op het metalen frame. Onderdelen 10 jaar verkrijgbaar.

Overige informatie

Product samenstelling

kader 100% Staal Beschermhoes 100% Polystyreen

VOORRAADADVIES

niet buiten laten staan.Bij voorkeur opbergen op een droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Max. gewicht gebruiker: 130 kg. Alleen voor thuisgebruik.

TESTS

Decathlon hecht bijzondere aandacht aan de kwaliteit van zijn producten. Daarom hebben een zeer veeleisend testprotocol. We starten met belevingstesten, zodat potentiële gebruikers hun mening kunnen geven over het project. Tijdens de ontwikkelingsfase voeren we gebruikstesten uit met externe testers om het gebruik en de functies te valideren. Eindigen doen we met versnelde duurzaamheidstesten om de kwaliteit van het eindproduct te valideren.

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtige doek schoonmaken.

Handleiding

Voor meer informatie over dit product, bekijk de handleiding

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden