Voetbal accessoires

Voetbal accessoires kopen bij Decathlon. Je bal snel oppompen of een ballenzak om de ballen in te vervoeren. Goede voetbal accessoires koop je bij Decathlon. Bekijk ook onze voetbalschoenen, voetbaltenue's en voetbaldoeltjes.
Voetbal accessoires
Terug naar artikelen
Type
Merk
Levertijd
Kleur
Prijs
10 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Niet beschikbaar)
  4.0/5 Op basis van 3656 reviews

  Voetbal accessoires voor jezelf of voor de vereniging

  Wil je op een eenvoudige manier je voetbalspullen verplaatsen? Bij Decathlon hebben we verschillende ballenzakken en ballennetten die een ideale uitkomst zijn voor iedere voetbaltraining. Ook verkopen wij ballenpompjes met een dubbele werking wat erg prettig is bij het oppompen van je bal. Het kan wel eens gebeuren dat balnaaldje breekt. Gelukkig kun je bij Decathlon een setje van 3 ballenpomp naaldjes vinden, slechts voor € 1,95. Voor het serieuzere pompwerk kun je bij ons terecht voor een ballencompressor. Dit is een uitkomst wanneer je veel ballen zult moeten oppompen.

  Stevige en duurzame voetbal accessoires

  De ballenzak voor 8 personen is een stevige accessoire die eenvoudig afgesloten kan worden. Je kunt comfortabel je ballen verplaatsen, wat ideaal is voor trainingen of wedstrijdvoorbereidingen. De ballenpompjes van Kipsta zijn de ideale accessoire voor in je voetbaltas, vooral voor zaalvoetbal is het prettig om een pompje bij je te hebben om net een beetje extra lucht in de bal te kunnen pompen. Deze pompjes worden met een naaldje geleverd. Daarnaast hebben we een handig jongleernet in ons assortiment. Dit netje is een leuke accessoire waarmee je kunt oefenen om een bal hoog te houden. Daarnaast is het netje uitermate geschikt om 1 bal op te bergen.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over voetbal accessoires kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van al je spullen

  Bij DECATHLON kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen