Uv shirt kind

Uv shirt kind

Wil je een uv-shirt voor een kind kopen? Een uv-shirt, zwemshirt of surfshirt beschermt jouw kind tegen de zon, zodat hij of zij niet verbrand. Kinder zwemshirts zijn essentieel als je om je kind tegen uv-straling te beschermen. We hebben kinder uv-shirts voor jongens en meisjes. Of kies voor een uv-pakje voor kinderen. We hebben uv shirts voor kinderen van de merken: Olaian en Nabaiji. Door je kind een uv-shirt met lange mouwen te laten dragen, zijn ook de onderarmen beschermd tegen zon. Als je kind liever een uv-shirt met korte mouwen draagt, smeer niet bedekte lichaamsdelen dan in met zonnebrand. Bekijk ook onze zwemkleding, slippers, of waterschoenen. Draag ook een zonnehoed, of pet en schuil op het strand in een strandtentje. Koop jouw kinder uv-shirt, zwemshirt of surfshirt online bij Decathlon.

Advies nodig?
Zo bescherm je jezelf tegen de zon!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
Alles voor het strand
Bekijk nu
4.6/5 Op basis van 7538 reviews

UV shirt voor een kind kopen?

Zoek je een uv shirt voor jouw kind? Verstandig, het is namelijk gevaarlijk om kinderen aan te veel uv-straling bloot te stellen. De uv shirts van Olaian en Nabaiji zijn onder andere voor kinderen ontwikkeld en bieden een bescherming van UPF 50+ op de door het T-shirt bedekte lichaamsdelen. De shirts zijn uv-werend en blokkeren 95% van de uv-stralen, waardoor dit de huid van jouw kind nog beter beschermd dan zonnebrand. Bijkomend voordeel is dat de uv-shirts, ook wel zwemshirts of rashguard genoemd, je ook beschermen wanneer ze nat zijn! Het is dus geen enkel probleem om met dit shirt het water in te springen!Decathlon heeft uv-shirts voor jongens en meisjes in verschillende kleuren en prints. Voor de beste bescherming voor jouw kind raden we een zwemshirt met lange mouwen aan.

Waarom is het belangrijk dat kinderen een uv-shirt dragen?

Voor iedereen is uv-straling schadelijk. Echter zijn kinderen tot 15 jaar extra gevoelig voor de zon, en is het dragen van uv-shirt voor hen net iets belangrijker. Maar waarom is juist deze doelgroep zo gevoelig voor de zon? De huid van zowel volwassenen en kinderen vernieuwt zich voortdurend. Maar waar wij al uitgegroeid zijn, maken kinderen nog verschillende groeifasen door. Van hun huid wordt dus extra veel gevraagd. En daarom is het geen overbodige luxe om deze huid soms wat extra liefde en bescherming te geven. En waarmee kan dat nou beter dan met een uv-shirt van Decathlon?