Uv-werend wandelshirt met lange mouwen voor kinderen MH150 2-6 jaar

7,99
Kleur: Beige Grijs / Vermiljoen rood / Donker indigoblauw
Maat: Maattabel

Onze teams, zelf ouders van jonge hikertjes, ontwierpen dit uv-werende shirt (met beschermfactor 50+) om je kind te beschermen tegen de zon in de bergen

Ga naar buiten om de kleuren van je T-shirt te laten veranderen. Dankzij de lange mouwen en de stof met UPF50+ beschermfactor krijgt uv-licht geen kans. Vergeet zeker ook je pet en zonnebril niet.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Zonnebescherming

Stof met UPF50+, lange mouwen

Bewegingsvrijheid

Het stretchmateriaal maakt dit shirt rekbaar en comfortabel

Onderhoudsgemak

Machinewas op 30°C, drogen aan de lucht of in de droger op matige temperatuur

Levensduur

2 jaar garantie

TECHNISCHE INFORMATIE

Meekleurend ontwerp

Bepaalde kleuren van het motief reageren op uv-licht.
Als je kind naar buiten gaat bij mooi weer, zal het T-shirt van kleur veranderen!

Zonbescherming

Kleding biedt nog steeds de allerbeste bescherming tegen de zon: kies voor shirts met lange mouwen, lange broeken en hoedjes met brede rand. Opgelet, alleen een T-shirt dragen volstaat niet om je te beschermen: de dikte van de stof, de weefdichtheid en zelfs de kleur kunnen een invloed hebben op de uv-bescherming.Het label SPF 40+/50+ garandeert dat de kleding voldoet aan de Europese norm. SPF 40+ betekent dat 97,5% van de straling wordt tegengehouden, bij 50+ zelfs meer dan 98%.

Duurzaamheid van de materialen

Test op slijtvastheid en bestandheid tegen wrijving: zo controleren we bijvoorbeeld dat een fleecestof niet gaat pluizen, op basis van tests in onze laboratoria. Test op kleurbehoud: De kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Verouderingstest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte en het uiterlijk van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze natuurlijke omgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid vormen de kern van onze ontwikkelingsaanpak
We zetten in op milieu- en mensvriendelijke kleurstoffen.

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 57% Katoen, 38% Polyester, 5% Elastaan Kraag 95% Katoen, 5% Elastaan

VOORRAADADVIES

Opgevouwen bewaren in een schone, droge ruimte.

GEBRUIKSAANWIJZING

Uit de buurt houden van warmtebronnen.

TESTS

Ook het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Rijsel, draagt bij aan de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
Het is georganiseerd rond 4 themagebieden, elk met hun eigen ruimte en technologische instrumenten:
Morfologie (in het bijzonder dankzij 3D-analyse)
Bewegingswetenschappen
Thermisch comfort (met vier klimaatkamers)
Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die je kunt tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN