SUP board

SUP board

Wil je een supboard kopen? Suppen kun je eenvoudig leren. Bij Decathlon koop je relatief goedkoop een sup board van het merk Itiwit. Onze sup boards hebben de beste prijs-kwaliteit verhouding en we bieden 2 jaar garantie op al onze sup boards. We hebben zowel opblaasbare sups als hardboard sups. Vergeet niet je sup peddel, een wetsuit en zwemkleding mee te nemen! Wil je ook je spullen droog houden tijdens het suppen? Neem dan ook een waterdichte tas mee. Welk sup board is voor jou geschikt? Suppers tot 60kg raden we een 9' sup board aan. Suppers tussen 60 en 80kg een 10' sup. Een 11' sup board raden we aan als je zwaarder dan 80kg bent. Koop jouw supboard voordelig en snel bij Decathlon!

Advies nodig?
Hoe kies ik een SUP board?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
‪SPORTIEF NIVEAU‬
‪FREQUENTIE‬
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 3086 reviews

Sup board kopen

Zie jij ook steeds meer mensen met een Sup board op het water. Dat is niet vreemd, want SUP, wat staat voor stand up paddling, is een steeds bekendere sport aan het worden. Met een Sup board van Decathlon kun je de zee trotseren en jezelf in actie zetten om te laten zien hoe goed je bent in suppen. De Sup boards zijn er in zowel hard boards als opblaasbare sup boards. Merken zoals BIC Sport, Jobe en Itiwit zorgen voor Sup boards met de beste ervaring. Je kan in Nederland suppen op de zee, meren, rivieren, maar ook de grachten in en rond steden. Houd jij ook van actie? Ga dan snel een sup kopen bij Decathlon.

Goedkoop sup board

Bij Decathlon vind je een goedkoop sup board met de beste kwaliteit. Itiwit, Decathlon’s eigen merk, maakt goedkope supboards om iedereen te kunnen voorzien van een sup board. Itiwit is gespecialiseerd in suppen en dat merk je duidelijk in de producten. Elk product is uitvoerig getest door ervaren suppers op het water, zodat jouw nieuwe supboard volledig voldoet aan alle eisen die je kan hebben als supper. Itiwit heeft naast supboards ook sup peddels, sup pompen en sup tassen. De voordelige sup boards van Decathlon zijn er voor beginnende sup boards beoefenaars en voor gevorderde sup board beoefenaars. Koop je goedkope sup nu bij Decathlon en begin vandaag nog aan je sup carrière.

Op zoek naar een sup board aanbieding

Kom voor de beste sup board aanbiedingen bij Decathlon. Decathlon’s sup boards hebben goedkope prijzen. Deze aanbieding prijzen zijn zo scherp, dat deze aanbiedingsprijzen het voor iedereen toegankelijk maken om een sup board te kopen De sup board aanbieding prijs permanent lage prijzen voor goede kwaliteit. Hiermee maakt Decathlon sport voor iedereen toegankelijk en heb je de beste sup board aanbieding die een surfer zich kan voorstellen. Voor meer sup board aanbiedingen, kijk ook op de opblaasbare sup boards, touring sup boards, wave sup boards of race sup boards. Hier vindt je meer sup board aanbieding actions.

Sup board voor yoga

In principe kan je op ieder willekeurig SUP board yoga beoefenen, maar er zitten wel degelijk verschillen tussen een standaard SUP board en een yoga SUP board. Een yoga SUP is vaak iets breder en daardoor stabieler, ook hebben deze sups vaak extra grip op het board zodat je niet uitglijd wanneer in je in een yoga pose staat. Als laatste hebben sommige van deze SUPs extra functionaliteiten zoals een goede opbergplek voor een flesje water of iets te eten. Yoga op een SUPboard is zeer goed voor je balans en helpt bij het versterken van je spieren. Vergeet ook niet een waterdichte rugzak meen te nemen, zo ben je helemaal voorbereid op een middagje yoga suppen op het water in de natuur om volledig tot rust te komen.

Supplank voor jong en oud

Suppen is een toegankelijke sport, het is eenvoudig te leren en als je valt land je natuurlijk zacht in het water. Een supplank is daarom ideaal voor kinderen om kennis te maken met watersporten. Een SUP board voor kinderen is vaak korter en lichter, hierdoor is het makkelijk om de plank mee te nemen en is jouw dochter of zoon wendbaarder op het water. Voor de veiligheid raden wij aan om altijd een zwemvest en leash te dragen. Ga daarnaast niet te ver van de kant en begin met suppen op rustig water zonder golven en zonder slecht weer. Regen en wind kan zorgen voor een extra uitdaging tijdens het suppen.

Welk supboard kiezen?

De sup boards van Decathlon zijn er voor alle verschillende niveau's en type suppers. We hebben veschillende SUPboards, allereerst maken we onderscheid tussen een opblaasbare SUP of een harde SUP. Vervolgens kan je kiezen uit een allround SUP, Touring SUP, Race SUP of Surf SUP, deze keuze maak je op basis van je gebruik. Van plan om veel naar de zee te gaan? Kies dan voor een surf SUP. Wil je jezelf uitdagen en hoge snelheden behalen, kies dan voor een race SUP. Wil je helemaal iets nieuws proberen? Ontdek dan ook de win foil supboards. Als je het type SUP board hebt gekozen kan je nog kijken naar het formaat van de SUP. Hoe zwaarder en langer je bent, hoe groter en zwaarder de SUP dient te zijn. Daarnaast zijn er ook SUP boards speciaal ontworpen voor twee personen zodat je ook samen kan genieten op het water.