Golfhandschoenen

Golfhandschoenen

Op zoek naar golfhandschoen? Bij Decathlon hebben we verschillende soorten en maten golfhandschoenen voor zowel dames als heren van verschillende merken zoals Taylormade, Footjoy en Inesis. Onze golfhandschoenen bieden comfort en grip. We verkopen ook winter golfhandschoenen of regen golfhandschoenen. Let op: Een rechtshandige golfer heeft een linker golfhandschoen nodig, een linkshandige golfer een rechter golfhandschoen.

Advies nodig?
Hoe kies ik een golfhandschoen en de juiste maat?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
VERKOPER
Geslacht
‪MATERIAAL‬
‪MORFOLOGIE‬
Maat
Merk
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
Kleur
Prijs
€20,00
€25,00
€40,00
Golf Winter Wanten
ADIDAS

Golf Winter Wanten

4.4/5 Op basis van 3033 reviews

Golfhandschoenen dames

Ben je op zoek naar een passende dames golfhandschoen, dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! Bij Decathlon hebben we een grote collectie golfhandschoenen dames voor elk niveau. Wij verkopen onder andere golfhandschoenen van Taylormade, Footjoy en Inesis. Voor de koudere dagen verkopen wij winter golfhandschoenen en voor regenachtige dagen hebben wij speciaal golfhandschoenen ontwikkeld waardoor je maximale grip houdt tijdens de regen. De golfhandschoenen zijn gemaakt van synthetische of leren stof. Het voordeel van een leer is dat je een beter contact hebt met de club, waardoor je meer gevoel bij je slagen hebt. Een synthetische handschoen gaat langer mee. Veel beginnende golfers knijpen nog te veel in hun club of hebben de club niet goed vast, daardoor vraag je meer van de handschoen. De synthetische hebben een versteviging op de handpalm en op de duim waardoor deze langer mee gaan. Wat ook belangrijk is bij het passen van een golfhandschoen is dat deze op het begin redelijk strak moet zitten, ze rekken altijd nog een beetje uit. Het moet als een tweede huis zitten en mag niet gaan plooien, dan kan je blaren of irritaties krijgen. Kortom, een ruime collectie golfhandschoenen dames vind je bij Decathlon!

Winter golfhandschoenen

Op zoek naar winter golfhandschoenen? Tijdens de koudere dagen kan je minder gevoel krijgen in je handen waardoor het swingen lastigere wordt. Decathlon heeft daarom speciaal golfhandschoenen ontwikkeld voor tijdens deze koudere dagen. Ze zijn gemaakt van fleece wat zorgt voor de warmte, en van suede leer waardoor je het gevoel in je handpalm houdt tijdens het swingen. De winter golfhandschoenen zijn ontwikkeld voor dames. Houd je handen warm met de winter golfhandschoenen van Decathlon!