INESIS

Regenhandschoenen voor golf heren RW zwart

€14,99
Ref. : 8543425

Ons INESIS-team ontwikkelde deze handschoenen zodat je kan golfen in de regen en toch een goede grip op je stick behouden.

Je club perfect beheersen, zelfs in de regen.

Kleur: ZWART

  • S undefined
  • M undefined
  • L undefined
  • XL undefined
  • 2XL undefined
Aantal:

Productvoordelen

Grip

Nat imitatiesuède biedt bijzonder veel grip

Technische informatie

Hoe natter de handschoenen zijn, hoe meer grip ze bieden!

Regenhandschoenen dienen om een goede grip te hebben op je club, niet zozeer om je handen droog te houden. De regenhandschoenen van Inesis zijn gemaakt van imitatiesuède. Dit materiaal heeft een opmerkelijke eigenschap: het biedt een maximale grip als het vochtig is! Vergeet dus niet om je regenhandschoenen goed te bevochtigen om ze optimaal te benutten.

De productontwikkeling bij Inesis

We streven ernaar kleding te ontwerpen die altijd comfortabel zit tijdens het golfen, ongeacht je niveau. INESIS, dat is een team gepassioneerde golfers die, dankzij jouw opmerkingen, elk artikel steeds verder verbeteren zodat de golfsport synoniem blijft voor genieten.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Achterkant van de hand 72% Polyester, 28% Polyamide Handpalm 94% Polyester, 6% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Bewaar de handschoenen plat op een droge plaats zodat er geen ongewenste geurtjes ontstaan. Als de handschoenen nat zijn, laat je ze aan de lucht drogen voordat je ze weer in je tas stopt.

TESTS

Deze handschoen is getest op slijtvastheid om de weerstand te controleren tegen wrijving van de grips van clubs. Die tests worden geregeld uitgevoerd door een extern lab, waardoor we kunnen bevestigen dat onze kwaliteitseisen worden nageleefd gedurende het hele productieproces.

Goedgekeurd door

We hebben vertrouwen in onze golfers om onze producten te beoordelen en goed te keuren. We houden rekening met hun mening en feedback, en brengen indien nodig aanpassingen aan. Je kunt de beoordelingen van onze klanten over de handschoenen hieronder lezen. Waarom ook niet zelf meewerken aan de verbetering van onze producten en je mening geven?

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook