INESIS

Cabretta golfhandschoen voor heren linkshandig 900 wit

€16,99
Ref. : 8540162

Wil je een handschoen die je niet voelt? Dankzij het materiaal garanderen we optimale soepelheid en veel gevoel tijdens het golfen.

Ons team van golfers ontwikkelde deze handschoen voor ervaren golfspelers die veel gevoel willen. Voor de rechterhand als je linkshandig bent.

Kleur: Sneeuwwit

Maattabel
  • S 10 stuks
  • M 10 stuks
  • L 10 stuks
  • XL 10 stuks
  • 2XL 10 stuks

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Ademend vermogen

Het Cabretta leer met microperforaties is van nature zeer goed ademend.

Zachtheid

Van heel soepel Cabretta leer.

Grip

Uitstekende grip dankzij het Cabretta leer.

Anatomisch ontwerp

Leer is van nature rekbaar zodat de handschoen zich perfect aan je hand aanpast

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoe een golfhandschoen kiezen?

Met onze handschoen Tour, aanbevolen voor expert golfers (handicap < 15), kan je je volledig focussen op elke slag. Het was onze bedoeling een materiaal te bieden dat je evenveel gevoel geeft als wanneer je geen handschoen zou dragen, dat soepel en zacht is en veel grip biedt. De handschoen moet dus perfect op je hand aansluiten.

Is het normaal dat de handschoen slijt?

Slijtage na verloop van tijd is volkomen normaal. De levensduur van je handschoen hangt af van hoe vaak je speelt. De theoretische levensduur van deze handschoen bedraagt 2 maanden wanneer je hem 2 keer per week gebruikt. Intensief gebruik en/of ongeschikte weersomstandigheden tasten de kwaliteit van het materiaal aan en verminderen de levensduur van je product.

Lea, onze designer, vertelt meer over de esthetische details van de golfhandschoen Tour

"De handschoen is wit omdat die kleur kenmerkend is voor de golfhandschoen van ervaren spelers en heeft een klassiek en zuiver design. Op het aanspanbandje met de knopen (aan de bovenkant van de handschoen) staan de eigen symbolen van Inesis."

De details die het verschil maken

"We wilden een golfhandschoen die voldoende hoog op de pols komt, zodat je er niet telkens aan hoeft te trekken en zo de sterkte van het materiaal aantast. Ook brachten we een elastiek bekleed met badstof aan (aan de binnenkant, ter hoogte van de pols) , zodat de handschoen niet onaangenaam aanvoelt op de huid.
"

Geen balmarker, een bewuste keuze

De meeste expert golfers doen hun handschoen uit om te putten. Een balmarker voorzien zou dus weinig zin hebben

De ontwikkeling bij Inesis

We streven ernaar kleding te ontwikkelen die altijd comfortabel zit tijdens het golfen, ongeacht je niveau. INESIS, dat is een team gepassioneerde golfers die, dankzij jouw opmerkingen, elk artikel steeds verder verbeteren zodat de golfsport synoniem blijft van genieten.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Schapenleder

Goedgekeurd door

Ons team is gevestigd op het golfterrein Inesis Golf Park, in het noorden van Frankrijk. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze ontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook