Sportvoeding & sportdrank

Sportvoeding & sportdrank

Om als sporter optimaal te kunnen presteren is de juiste voeding van cruciaal belang. In aanvulling op een gezond en gevarieerd voedingspatroon kan sportvoeding je helpen tijden te verpletteren en doelen te behalen. We hebben een breed aanbod sportvoeding gericht op ‘voor de training’, ‘tijdens de training’ en ‘na de training’. Voor de training ligt de focus op het opladen van je energievoorraad. Tijdens de training wil je de verbruikte energie weer aanvullen om te kunnen blijven presteren. Na de training is het aan te raden iets te eten dat energievoorraad weer aanvult en het spierherstel bevordert.

Advies nodig?
Wanneer gebruik ik sportvoeding?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Flavor
Maat
‪INHOUD‬
Merk
Prijs
€24,90
Shaker 900 ml ZWART.
SMARTSHAKE

Shaker 900 ml ZWART.

Verkocht en verstuurd door EXCELLERATOR

4.5/5 Op basis van 34773 reviews

Decathlon dé sportvoeding winkel

Omdat het eten van de juiste voeding op het juiste moment niet altijd even makkelijk is helpen we je daar graag bij. Naast ons brede aanbod sportartikelen zijn we ook een sportvoeding winkel met een uitgebreide keuze aan sportvoeding ter ondersteuning van de sportprestaties. Je vindt bij ons allerlei repen, jellies en energiegels in handige meeneemverpakkingen zodat je onderweg snel de energievoorraad aan kan vullen. Daarnaast kan je bij ons terecht voor diverse eiwitrijke producten die de spierontwikkeling en het spierherstel bevorderen. Verder hebben we ook allerlei supplementen die bij kunnen dragen aan jouw sportprestaties. Let er wel op dat je sportvoeding altijd gebruikt als aanvulling op een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Het is niet bedoeld als vervanging van maaltijden en zal niet het beoogde effect hebben als je geen goed eetpatroon hanteert.

Welke sporters hebben baat bij sportvoeding kopen?

Er is bij ons een brede keuze aan sportvoeding verkrijgbaar die bij kan dragen aan de prestaties van elke sporter. Van krachtsport tot duursport, voor elke sporter bieden we de juiste prestatiebevorderende supplementen. Bij het beoefenen van verschillende sporten komen andere voedingsbehoeften en voorkeuren kijken. Zo zullen duursporters voornamelijk op zoek zijn naar voeding die ze voor en tijdens een sessie van energie voorziet, zodat ze er nog even tegenaan kunnen. Kies bijvoorbeeld bij inspanningen langer dan 3 uur voor energiegels of energierepen. Beoefenaars van krachtsport hebben juist weer baat bij een eiwitrijk voedingspatroon. Neem daarom na een intensieve sportsessie een eiwitshake of eiwitreep ter bevordering van het spierherstel.