Quechua

Ons merk Quechua

Quechua is één van onze eigen passiemerken. Het is opgericht in 1997 en is gevestigd in The Mountain Store in Frankrijk. Quechua biedt producten aan voor wandelen, hiking, klimmen, kamperen en backpacking. De naam verwijst naar de Zuid-Amerikaanse stam, genaamd Quechua.

Ons passiemerk Quechua staat bekend om onze hoogwaardige producten. Misschien heb je wel eens gehoord van onze 2-seconds tenten of onze 3-in-1 jassen? Het team bestaat uit fervente natuurliefhebbers die aan de voet van de Mont Blanc al onze producten bedenken, ontwikkelen en testen. Van innovatieve daktenten tot comfortabele backpacks. Van waterdichte wandelschoenen tot warme fleeces. Ons team zorgt ervoor dat jij elk seizoen volop geniet van buiten.

Blijf warm in de koude maanden

Ontdek al onze herfst must-haves. Van warme fleecevesten tot onze parka's die je warmhouden tot wel -20 graden.

Ontdek meer

De wereld rond met onze backpacks

Van comfortabele backpacks tot reisaccessoires. In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt om veilig en volledig op je gemak te gaan reizen.

Ontdek meer

Droog van A naar B

Wil je extra beschermd zijn tegen kou en regen? Met onze regenkleding kom je gegarandeerd droog over. Geniet van comfort in onze stijlvolle regenkleding.

Ontdek meer
Circular Economy

Samen zorgen we voor onze producten

Met onderstaande programma's verlengen wij de levensduur van onze producten. Ruil je product in voor een giftcard, huur kampeerspullen en fietsen, laat je product repareren of koop een gebruikt product. Klinkt goed?

Onze partners & initiatieven

Wij hechten veel belang aan ons interne netwerk en koesteren waardevolle samenwerkingen met partners die onze doelstellingen mee kunnen versterken. Naast onze partners, organiseren wij met onze winkels en teams initiatieven om ons steentje bij te dragen. Zo doen we mee aan World Cleanup Day, en de European Mobility Week.
Hieronder een overzicht van enkele partners waar wij momenteel mee samenwerken. Denk jij dat we samen de belastende impact op het milieu kunnen verminderen en word jij onze nieuwe partner? Neem contact op met [email protected]