18 artikelen voor

Fietskleding Dames

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.4/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Fietskleding voor dames

b'Twin heeft een speciaal team samengesteld dat producten speciaal voor vrouwen ontwerpt met als doel om fietskleding te ontwikkelen die optimaal geschikt zijn voor het vrouwelijk lichaam. Met het oog op het kiezen van de juiste trui of broek is het belangrijk om te kijken naar je gebruik, de frequentie van je ritten en de weersomstandigheden die je tegen kunt komen. Er zijn wielertruien voor elk seizoen! Een lichte, nauwsluitende trui helpt bij het reguleren van je lichaamstemperatuur en zorgt voor comfort, iets wat heel belangrijk is bij lange ritten. Onze truien zijn gemaakt van technische stoffen en zijn beschikbaar in lange of korte mouwen.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over fietskleding voor dames kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van je fietskleding

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).