Wielershirt heren Essential met korte mouwen zwart

7,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel

Dit shirt is de perfecte keuze voor beginners, om comfortabel met de racefiets te rijden bij warm weer

Dit fietsshirt voor heren voert het vocht uitstekend af dankzij de lichte stof en de comfortabele pasvorm. 1 ritszakje op de rug, om alles veilig weg te stoppen

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Zweetafvoer

De transpiratie wordt naar buiten afgevoerd en het shirt droogt snel.

Zakken

1 ritszak op de rug

Bewegingsvrijheid

Casual fit: geschikt voor elke lichaamsbouw

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

ECODESIGN

Gemaakt van gerecycled polyester zodat we het gebruik van grondstoffen op basis van aardolie helpen verminderen terwijl de eigenschappen/kwaliteiten van het product dezelfde blijven. Hierdoor konden we onze CO²-uitstoot met ongeveer 10% verlagen

Milieulabeling

Bij Decathlon gebruiken we het pictogram van het Franse ministerie van milieu dat een score van A tot E weergeeft. Dat scoresysteem is al goed bekend bij het grote publiek omdat het ook wordt gebruikt voor huishoudelijke apparaten en in de autosector. We streven naar een gemeenschappelijk beoordelingssysteem voor de verschillende merken in alle landen. Decathlon zet zich hiervoor sterk in op Europees niveau

Hoe berekenen we de milieuscore van onze producten?

Decathlon houdt bij zijn milieuberekening rekening met de hele levensduur en met verschillende milieucriteria. De berekening is volledig geïntegreerd en geautomatiseerd in de tools die worden gebruikt door onze productontwikkelingsteams, zodat de beoordelingsmethode kon worden meegenomen en er al vanaf de ontwerpfase aandacht is voor het milieu.

Afvoer van transpiratie

De luchtdoorlatendheid geeft aan hoeveel lucht de stof doorlaat: 482 l/m²/s.
Hoe hoger dit getal, hoe meer lucht de stof doorlaat en hoe beter de transpiratie opdroogt op de huid waardoor de stof minder snel verzadigd geraakt.

De diffusiesnelheid laat zien hoe snel de stof droogt: 8,25 mm/s.
Hoe hoger dit getal, hoe groter het contactoppervlak met de lucht en hoe sneller de stof droogt zodat deze minder snel verzadigd raakt.

Onderhoudsadvies

Wassen in de machine op 30 °C. Op een programma voor synthetische stoffen. Het kledingstuk binnenstebuiten keren. Wassen zonder wasverzachter. Laten drogen op een kleerhanger, in een warme en goed geventileerde ruimte. Niet in de droger stoppen. Niet chemisch reinigen. Niet behandelen met chloor. Niet op de verwarming leggen.

Producttests

Ons team van productontwikkelaars, met thuisbasis in het B'TWIN VILLAGE in het Franse RIJSEL, is voortdurend op zoek naar oplossingen om het comfort van fietsers te verhogen. Zij streven ernaar producten te ontwikkelen die helemaal voldoen aan de behoeften van de gebruiker.
Die producten worden vervolgens getest in de praktijk. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Basismateriaal: buitenkant 100% Polyester

GEBRUIKSAANWIJZING

Mag niet in de droger.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Wielershirt heren Essential met korte mouwen zwart
Wielershirt heren Essential met korte mouwen zwart

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN