47 artikelen voor

Mountainbike kleding

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.3/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Mountainbike kleding bij Decathlon

Waarom zou je speciale mountainbikeschoenen kopen? Het kiezen van de juiste schoenen is van essentieel belang: het is de schakel tussen de fietser en zijn fiets! Mountainbikeschoenen zijn comfortabel en stevig. b'Twin ontwerpt lichte en comfortabele mountainbikeschoenen die ofwel stijve, semi stijve of soepele zolen hebben. Ze komen tot je enkel of net erboven om die te beschermen en ze zijn vast te maken met klittenband of een klein afstel wieltje. Kortom; je vindt altijd de perfecte paar schoenen voor je mountainbiketochten. De mountainbike kleding van b'Twin is ergonomisch en biedt veel bewegingsvrijheid. Dit is belangrijk want tijdens het mountainbiken wil je graag soepele kleding dragen.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over mountainbike kleding kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van je mountainbike kleding

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).