Waterdichte verrekijker 900 8x56 kaki

€249,99

8644852

Ons gepassioneerde team ontwikkelde deze verrekijker voor wie vaak wilde dieren gaat observeren, van zonsopgang tot zonsondergang

Ben je op zoek naar een uitstekende, heldere verrekijker om dieren zelfs 's nachts te observeren? Dit robuuste, waterdichte model is onmisbaar voor de aanzichtjacht of de jacht op waterwild

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Winkelvoorraad

PRODUCTVOORDELEN

Beeldkwaliteit

Om dieren in de verte tot in detail te zien, zelfs bij schemerdonker.

Waterdichtheid

Waterdicht, afgedicht en kan tegen onderdompelen: wees niet bang voor de regen

Gewicht

Erg stevige behuizing in verstevigde ABS-glasvezelkunststof, 1165 g

Stevigheid

Bestand tegen een val vanaf 1 m op zachte bodem. Krasbestendige lenzen

Gezichtsveld

Observeer een groot gedeelte van het terrein, 102 m op 1000 m afstand

Vergroting

Haalt geobserveerde objecten 8 keer dichterbij

Eenvoudig transport

Met beschermhoes en comfortabel halskoordje

TECHNISCHE INFORMATIE

Kenmerken

Afmetingen:175 x 145 x 60 mm
Uittredepupil: 7 mm
Lichtsterkte: 49
Schemeringsfactor: 21,16
Blikveld: 102 m op 1000 m afstand
Dichtstbijzijnde observatiepunt: 2 m
Waterdicht en condenswerend: stikstofgespoeld
Lensbehandeling: FBMC (Full Broadband Multi coated)
Prisma: BaK4 dielektrisch
Behuizing in ABS-kunststof, verstevigd met glasvezel

Beeldkwaliteit 1

Wanneer natuurlijk licht op een lens valt, gaat een deel van de intensiteit verloren. Iedere lens absorbeert immers enkele procenten van het licht. In een verrekijker met 12 optische elementen wordt dat percentage significant. Iedere lens moet dan ook behandeld worden om dat verlies tegen te gaan. Elke behandeling heeft echter een prijs. Hoe efficiënter de behandeling, hoe duurder de lens wordt. We streven dan ook naar een slim evenwicht tussen doeltreffendheid en prijs.

Beeldkwaliteit 2

Deze verrekijker heeft een BaK4-prisma met dielektrische coating en FBMC-behandelde lenzen: Full Broadband multi-coated. Dit wil zeggen dat alle oppervlakken evenwichtig en meerlaags behandeld werden voor een optimale lichttransmissie en een contrastrijk beeld.
Deze 2 elementen zorgen voor een lichttransmissie van 83% en een uitstekend contrast en goede kleurweergave bij daglicht, plus een uitstekende lichtsterkte bij schemerlicht. Het hoogwaardige prisma biedt uitstekend detailzicht.

Waterdichtheid

Verrekijker gevuld met stikstof voor de waterdichtheid en tegen beslaan. Bestand tegen onderdompeling tot 1 meter gedurende 15 minuten.

Lichtsterkte en gebruik

Voor liefhebbers van observatie en jacht die hun verrekijker 's nachts intensief gebruiken, is de verrekijker perfect voor veeleisende en hoogwaardige observaties in alle omstandigheden.
De lens van 56 mm biedt een uitstekende beeldkwaliteit met veel helderheid. Je hebt het beste gereedschap in handen om zelfs 's nachts de dieren te observeren, wanneer ze bijzonder actief en dus beter zichtbaar zijn.

Uittredepupil

De pupil van het menselijk oog varieert van 2 tot 3 mm overdag, 4 tot 5 mm bij schemerlicht en 6 tot 7 mm bij duisternis. Het is dan ook belangrijk om een verrekijker te kiezen met een uittredepupil die minstens even groot is als je pupil, afhankelijk van je behoeften qua helderheid. De 8x56 beschikt over een uittredepupil van 7 mm en is dus erg geschikt bij schemerlicht.

SCHERPSTELLEN EN BRILDRAGERS

Inschuifbare oogdoppen, om ook te passen voor mensen met een bril.
Draag je geen bril, schuif de oogdoppen dan zo ver mogelijk uit door eraan te draaien. Met een bril draai je de oogdoppen in tot tegen de behuizing van de verrekijker.Om het geobserveerde object of dier helder en scherp te zien, stel je de verrekijker scherp door de centrale draaiknop naar links of rechts te draaien tot je een mooi scherp beeld hebt.

BIJSTELLEN VAN HET ZICHTVERSCHIL TUSSEN BEIDE OGEN

Om het zichtverschil tussen de 2 ogen te corrigeren:
je rechteroog sluiten en met de centrale draaiknop scherpstellen op een object op een vijftigtal meter voor je. Zodra je een mooi scherp beeld hebt, sluit je het andere oog en herhaal je die handeling, maar deze keer stel je scherp met de ring die je aan de rechteroogdop vindt. Zo is de afwijking gecorrigeerd. Normaal gesproken hoef je die ring daarna nooit meer aan te raken.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Structuur 40% Glas mineraal, 36% Acrylonitril butadieen styreen, 12% PVC (Polyvinylchloride), 10% Aluminium, 2% Koper Achtertas 85% Foamed EVA, 15% Polyethyleentereftalaat (PET) Buitenschaal 100% PVC (Polyvinylchloride) Riem 50% Rubber - Styreen-butadieen-rubber(SBR) - Latex, 18% Polypropyleen, 16% Polyethyleentereftalaat (PET), 16% Polyoxymethyleen

AFBEELDINGEN

Waterdichte verrekijker 900 8x56 kaki
Waterdichte verrekijker 900 8x56 kaki
Waterdichte verrekijker 900 8x56 kaki

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN