SOLOGNAC

Zaklamp voor de jacht 900 lumen herlaadbaar via usb

€49,99
Ref. : 8501305

Ons gepassioneerde team ontwikkelde deze zaklamp voor jagers op zoek naar een robuuste, waterdichte zaklamp met een felle lichtstraal die ver reikt

Deze met usb herlaadbare ledlamp van 900 lumen met aluminium body is de krachtigste uit het assortiment. Ze is geschikt voor de jacht en buitenactiviteiten bij elk weer en op elk soort terrein.

Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Kracht

Led: 900 lm in maximale stand, 350 lm in gemiddelde stand en 60 lm in ecostand

Visuele efficiëntie

Bereik 200 m in maximale stand, 135 m in gemiddelde stand en 75 m in ecostand

Autonomie

1u30 in maximale stand, 2u in gemiddelde stand en 9u in ecostand

waterdicht

Bestand tegen regen, water en schokken dankzij een body in aluminium, IP67

Veelzijdigheid

3 standen: maximum, gemiddeld en eco, kies door een eenvoudige druk op de knop

Gewicht

185 gram

Technische informatie

Efficiënte ledverlichting

- In maximale stand (900 lm) kun je tot 200 m verlichten en heb je 1u30 autonomie + 1u in veiligheidsmodus (60 lm). Om je weg te vinden naast de paden of diersporen te volgen na een schot.
- In gemiddelde stand (350 lm) kun je tot 135 m verlichten en heb 2u autonomie + 1u in veiligheidsmodus (60 lm). Om je te oriënteren en ver te zien.
- In ecostand (60 lm) kun je tot 75 m verlichten en heb je 9u autonomie. Om in het bos te wandelen, iets in je tas te zoeken of te verlichten zonder te verblinden

Standen en functies

De lamp heeft 2 knopjes achteraan. De powerknop dient om de lamp aan en uit te zetten. De andere knop dient om de stand te veranderen, waarbij je door te drukken van de ene naar de andere stand overschakelt: eco, gemiddeld, maximum.

Als je de lamp aansteekt, kom je automatisch in dezelfde stand terecht als de stand waarin je de lamp eerder hebt uitgezet.

USB-batterij

De lamp heeft een 3500mAh Samsung SDI lithiumbatterij, die je met de meegeleverde micro usb-kabel kunt opladen. Het batterijniveau wordt door 4 rode ledlampjes aangegeven. Je kunt erbij door de buis van de lamp los te draaien.
Het duurt ongeveer 4u om de batterij volledig op te laden.
Het is ook mogelijk om het batterijniveau in de gaten te houden. Hiervoor zet je de lamp aan en schroef je meteen de buis los. Je hebt dan 7 seconden de tijd om het batterijniveau aan de hand van de ledjes te zien.

Robuust en waterdicht

De lamp werd vervaardigd in aluminium en is eendelig, waardoor ze beter bestand is tegen schokken.

Ze is ook bestand tegen regen, stof en onderdompelen in water. Beschermingsgraad IP67, dat wil zeggen bestand tegen 1 m diep onderdompelen in water gedurende 30 minuten.

Afmetingen

Lengte 15 cm, diameter tot maximaal 3,5 cm

Garantie

2

Gewicht

0.2 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Chassis: 100.0% Aluminium batterij: 100.0% Lithium batterij electronisch circuit: 100.0% PCBA

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook