UV-werend t-shirt voor surfen korte mouwen zwart

20,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel

UV-werend t-shirt voor surfsessies van minder dan een uur in warm water.

Uv-werende rashguard met korte mouwen die zelfs in het water tegen de zon beschermt en irritatie door contact met het board vermindert. Aansluitend model en aantrekkoordje, blijft goed zitten.

PRODUCTVOORDELEN

Zonnebescherming

Stof met SPF 50. Beschermt zelfs nat.

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoe kies ik een uv-werend shirt? (Deel 1)

Dit uv-werende t-shirt heeft een SPF van 50.
De SPF-norm (Sun Protection Factor) geeft weer hoeveel van de UV-stralen geweerd worden door een bepaald kledingstuk.
Ook de keuze voor een mouwlengte hangt mee af van het SPF-type. SPF 0 tot 15: het kledingstuk kan niet als UV-werend beschouwd worden. SPF 15 tot 24: filtert tussen 93.3 % en 95.9 % van de UV-stralen.
SPF 25 tot 39: filtert tussen 96 % en 97.4% van de UV-stralen. SPF 40 tot 50: heeft een werkzaamheid van 97.5 % tot 98 %.

Beschermt zelfs nat tegen uv.

Textiel met deze UV-werende eigenschap is werkzaam tegen 97% tot 98% van de UV-stralen. Ideaal om te dragen in en aan het water, voor allerlei watersporten. De uv-stralen worden gefilterd dankzij de dichtheid van de textielvezels, die bescherming blijft behouden in de tijd, zelfs na het wassen.Opgelet, het elastaan in de stof is minder goed bestand tegen chloorwater.

Uv-werend shirt voor diverse watersporten

Dit UV-werende shirt werd ontwikkeld met de vereisten van de meest veeleisende surfers voor ogen.
Dit surfpak is ook geschikt voor andere watersporten zoals kitesurfen, windsurfen, wakeboarden, waterskiën, waterwandelen (longe-côte) of suppen (stand-up paddling).

Voorzichtig in de zon

Hoewel dit shirt beschermt tegen de zon, moet je ook rekening houden met de weerkaatsing (op water, op zand...), de warmte, het uur van de dag enz. Het is niet omdat je dit shirt draagt dat je geen andere voorzorgsmaatregelen moet nemen: zonnebril dragen, een hoed of pet opzetten, regelmatig insmeren met een aangepaste zonnecrème, voldoende drinken enz.

Zonbescherming tijdens het surfen

https://www.olaian.fr/conseils/la-protection-solaire-en-surf-tp_3890

QUICKSILVER

Australisch bedrijf dat in 1969 werd opgericht door twee surfers, Alan Green en John Law, die de allereerste boardshort voor surfers ontwierpen. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in surfsporten en ontwikkelt tegenwoordig technische artikelen, materiaal en kleding.

Garantie

1 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofddeel 86% Polyester, 14% Elasthane - Recycled

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN