Topografische wandelkaart heel Frankrijk V4

€24399
DSM : X8350306

Ontworpen voor: de begeleiding van je outdooractiviteiten in Frankrijk.

Dankzij de officiële cartografische gegevens van IGN heb je met dit product de nieuwste generatie topografische kaarten in handen en kan je genieten van een ongeëvenaarde weergave en begeleiding.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Goed afleesbaar

Topografische kaart op een schaal van 1:25.000 en intervallen van 20 m.

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Functie ActiveRouting

- De begeleiding is specifiek gericht op verschillende outdooractiviteiten, zoals wandelingen, trektochten, alpinisme, fietsen, mountainbiken en fietstoerisme. - Uitstippelen van een route op trajecten die zijn uitgezet door onze partners, voor trektochten en mountainbike. - Je kunt de moeilijkheid van deze route aanpassen om hem af te stemmen op jouw niveau. - Active Routing – FFRandonnée (119 000km) – FFC (22 000km) voor je Outdooractiviteiten

Cartografische gegevens

- Officiële gegevens van IGN (Frankrijk) op een schaal van 1:25.000 - De kaart is verrijkt met meer dan 119.000 km bewegwijzerde routes, uitgezet door de FFRandonnée - Meer dan 22.000 km mountainbikeroutes, met de VTT-FFC-gebieden met automatische berekening en weergave in 3D van het hoogteprofiel van je route - Met nuttige plaatsen voor je outdooractiviteiten (1,6 miljoen POIs, schuilplaatsen, bergpassen, toppen, campings, meren, rivieren, etc... 6400 FFME-erkende klimplaatsen)

BaseCamp-software

- Planningsoftware die je helpt om je route, traject en waypoints voor te bereiden en te visualiseren. - Automatische lezing van de microSD™ TOPO -kaart. Met de mogelijkheid om de kaart of een roadbook af te drukken.

Bedekking

Beslaat heel Frankrijk.

REVIEWS

4 /5
2 Reviews
2 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
1
4
0
3
1
2
0
1
0
Garmin Topo Frankrijk V$
3/5
snelle levering en compleet
cd card moet gewisseld worden
Snelle levering. Blijkt dat de kaart alleen in de GPS gebruikt kan worden en dat je dan de andere sd card met verwijderen. Ik zocht een manier waarop ik alle kaarten gewoon in mijn GPS Garmin Montana kon houden zonder dat ik telkens de sd card in de GPS hoefde te wisselen. Het blijkt dat je dan een download moet hebben (maar die doet het weer niet op de computer programma Base Camp). In verband hiermee heb ik de sd card ongebruikt teruggestuurd. Zonder problemen het geld retour op mijn rekening. Top!
Meer
Tres correct
5/5
Le France entière
Ne fonctionne qu'avec un gps garmin
Les cartes IGN au 1:25000 ont une meilleure définition mais elles sont bien plus chères
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Garmin

Wandel-gps Etrex Touch 35 met aanraakscherm

(26)

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Garmin Topografische wandelkaart heel Frankrijk V4