Smartwatch SENSE zwart

269,99 −14%
229,99
Kleur: ZWART
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:

Smartwatch voor een gezonde balans tussen lichaam en geest

Tools voor een gezonde hartslag, stressmanagement, follow-up van je huidtemperatuur en nog veel meer

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Activity tracker, slaapmonitoring, geïntegreerde gps, hartslagmeting aan de pols, muziek, gezondheid...

Autonomie

Batterijduur van meer dan 6 dagen

Ondoordringbaarheid

Waterdicht tot 50 meter (zwembad, douche)

Volume

Gedetailleerde bewegingsgegevens, minuut per minuut, gevolgd gedurende 7 dagen

TECHNISCHE INFORMATIE

Stressmanagement

Dankzij de EDA-scanner meet de Sense de elektrodermale activiteit, die kan aangeven hoe je lichaam op stress reageert. Daarnaast biedt het horloge nog algemene tools om je stress en stemming onder controle te houden. Het resultaat: je voelt je beter en leeft gezonder

Op naar een gezonde hartslag

Ontdek de tools die je nodig hebt om je hartslag te controleren. Ontvang meteen een signaal als je hartslag boven of onder je persoonlijke hartslagzone gaat en volg je hartslag continu.

Volg de ontwikkeling van je temperatuur over een langere periode

Kom erachter of je huidtemperatuur afwijkt van je referentiemarge en krijg meer inzicht in je gewoonten, zodat je interne veranderingen sneller opmerkt.

Stijlvol en smart

Pimp je look met hoogwaardige materialen en het allernieuwste design. Met zijn roestvrijstalen rand, lichtgevend scherm, satijnafwerking en nieuwe gladde "infinite"-bandje is de Fitbit Sense bijzonder stijlvol

Gratis proefabonnement van 6 maanden op FITBIT PREMIUM

Samen met je smartwatch Sense krijg je een gratis proefabonnement van 6 maanden op de Fitbit Premium-app, met advies op maat, uitgebreide analyses, ontspannings- en slaaptools, trainingssessies en nog veel meer.

Slaap (1/2)

- SLAAPFASEN EN -SCORE: ontdek hoeveel tijd je doorbrengt in lichte, diepe en remslaap en bekijk je slaapscore in de Fitbit-app en aan je pols om een beter beeld van je slaapkwaliteit te krijgen.
- SLIMME WEKKER: dankzij de slimme wekker ben je beter uitgerust: ongeveer een half uurtje voor je gewenste wektijd maakt je horloge je geleidelijk wakker door stil te trillen.

Slaap (2/2)

- SLAAPMODUS: slaap ongestoord dankzij de slaapmodus, die de meldingen op je smartphone dempt en ervoor zorgt dat je scherm 's nachts niet oplicht. Stel een programma in zodat de slaapmodus automatisch wordt geactiveerd.
- NIET STOREN-MODUS: gebruik de niet storen-modus als je het geluid van inkomende gesprekken, sms-berichten, meldingen van je agenda en apps overdag wilt uitzetten.

SPORT

- GEÏNTEGREERDE GPS
- WEERGAVE VAN DE INTENSITEIT VAN JE TRAININGEN - ALLEEN VIA DE APP
- MONITORING VAN SPORTACTIVITEITEN AAN JE POLS: meer dan 20 sporten beschikbaar (waaronder hardlopen, fietsen…), waarvan je je statistieken in realtime op je smartwatch kunt bekijken
- WATERDICHT + MONITORING VAN JE ZWEMSESSIES
- FOLLOW-UP VAN JE DAGELIJKSE ACTIVITEITEN
- AANTAL ACTIEVE MINUTEN

GEZONDHEID

- STRESSMANAGEMENTTOOLS
- MELDINGEN BIJ HOGE OF LAGE HARTSLAG
- CONTINUE MONITORING VAN JE HARTSLAG MET PUREPULSE 2.0
- HARTSLAGZONES
- FOLLOW-UP VAN DE VROUWELIJKE CYCLUS

SLIMME FUNCTIES (1/2)

- GEÏNTEGREERDE VOCAL COACH: gebruik de geïntegreerde Google Assistant of Amazon Alexa om het nieuws te volgen, het weerbericht te raadplegen, meldingen om te gaan slapen en alarmen in te stellen, je verbonden apparaten te controleren en veel meer, door simpelweg te spreken.
- TELEFOONGESPREKKEN RECHTSTREEKS AAN JE POLS: gebruik de microfoon en de luidspreker om je Bluetooth-telefoongesprekken handsfree op te nemen of door te sturen naar je voicemail en het volume te regelen.

SLIMME FUNCTIES (2/2)

- MUZIEK: bewaar en luister naar muziek en podcasts met Deezer en bedien Spotify rechtstreeks aan je pols. Voor het gebruik van muziekdiensten heb je een abonnement nodig 
- FITBIT PAY: Betaal je aankopen met je smartwatch door deze tegen een contactloos betaalapparaat te houden
- PERMANENTE WEERGAVE-MODUS
- MELDINGEN
- APPS AAN DE POLS: download honderden apps voor je conditie, financiën, sport of ontspanning, van Strava tot Spotify!

DESIGN EN MEER

- GEÏNTEGREERDE BIOSENSOREN: de sensoren meten je huidtemperatuur, volgen je hartslag continu en checken de status van je batterij. Dit gebeurt allemaal in het krachtige en waterdichte centrum aan de achterkant van je Sense.
- TOPDESIGN: kader in gepolijst roestvrij staal, AMOLED-scherm op maat, lasergelijmd Corning® Gorilla Glass 3 en innovatief centrum met biosensoren, dat is wat het design van de Sense zo bijzonder maakt.
- SNEL OPLADEN: in slechts 12 minuten!

Batterijduur

Met een batterijduur van meer dan 6 dagen volgt de Fitbit Sense al je activiteiten, van 's morgens tot 's avonds, zonder dat je je batterij hoeft op te laden

Kenmerken

- Afmetingen: 40,48 mm L x 40,48 mm B x 12,35 mm H
- Polsbandje maat S: geschikt voor een polsomtrek van 140 mm tot 180 mm
- Polsbandje maat L: geschikt voor een polsomtrek van 180 mm tot 220 mm

De set bevat

- Fitbit Sense
- Klassiek polsbandje (S en L)
- Laadkabel

Garantie

2 jaar

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN