KSIX

Armband voor contactactiviteiten, meldingen en gezondheidsfuncties, zwart

€24,99

De HR Sportarmband ontvangt notificaties, analyseert de slaapkwaliteit, bewaakt de hartslag en meet de bloeddruk.

Kleur: ZWART

Aantal:

Bezorging:

Verkocht en verstuurd door Atlantis

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Behoud totale controle over uw sportactiviteiten dankzij de Contact-activiteitenarmband. Geniet van de multisportmodus en de bewakingsfuncties voor gezondheid en dagelijkse activiteiten. Dit alles samen met een 0,96-inch TFT-scherm en een 50 mAh-accu die tot wel 7 dagen meegaat. Verbind hem met je smartphone via Bluetooth 4.0 en de HryFine-app en behoud uitgebreidere controle over de activiteitenarmbandfuncties, ontvang oproep- en app-meldingen en speel je muziek af. Beheers uw dagelijkse activiteiten dankzij de Contact-armband. Om hem op te laden, scheidt u gewoon de bovenste band van de body van de armband en sluit u de USB-A-ingang aan op een oplader of een computer, zonder kabels of oplaadstations. De armband heeft een oplaadtijd van maximaal 5 uur.
Batterij die lang meegaat
De batterij van de Contact activity tracker heeft een capaciteit van 50 mAh, waardoor hij tot maximaal 7 dagen* meegaat. Om hem op te laden, scheidt u gewoon de bovenste band van de body van de armband en sluit u de USB-A-ingang aan op een oplader of een computer, zonder kabels of oplaadstations. De armband heeft een oplaadtijd van maximaal 5 uur.

 • De parameters voor de levensduur van de batterij zijn niet exact, aangezien dit afhangt van het gebruik dat aan de armband wordt gegeven. Al deze gegevens zijn indicatief en bij benadering.
  Ontworpen voor sporters
  Deze activiteitenarmband heeft een multisportfunctie, waardoor het de perfecte bondgenoot is voor degenen die sporten of naar de sportschool gaan. Bovendien houdt het uw dagelijkse activiteit bij en informeert het u over het aantal verbrande calorieën, de genomen stappen en de afgelegde afstand. Deze armband houdt je bij, wat je ook doet.
  bewaak uw gezondheid
  Met deze armband kunt u de volledige controle over uw gezondheid behouden dankzij de functies hartslagmeter, bloeddruk, bloedzuurstof en slaapbewaking. Zo kunt u uw gezondheid bijhouden en niets missen.
  blijf verbonden
  Download de HryFine-applicatie en verbind uw smartphone met deze armband dankzij de Bluetooth 4.0-verbinding. Via de app kunt u een uitgebreidere controle houden over uw dagelijkse activiteiten. Door hem aan je smartphone te koppelen, kun je bovendien meldingen van oproepen en apps ontvangen en je muziek afspelen. Het is compatibel met Android 4.4 en iOS 8.0 en latere versies.
  nul zorgen
  Deze activiteitsarmband is voorzien van een anti-verliesfunctie, zodat u deze gemakkelijk kunt terugvinden als u uw smartphone kwijtraakt.

Technische informatie

 • TYPE HORLOGE DIGITAAL HORLOGE
 • WATERDICHT Waterdicht
 • FUNCTIES Hartritme
 • HARTSLAGMETER Met hartslagmeting
 • CONNECTIVITEIT Smartphone-compatibel
 • SCHERMKLEUR Met kleurenscherm
 • TOUCHSCREEN Met touchscreen
 • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

TYPE HORLOGE

DIGITAAL HORLOGE

WATERDICHT

Waterdicht

FUNCTIES

Hartritme

HARTSLAGMETER

Met hartslagmeting

CONNECTIVITEIT

Smartphone-compatibel

SCHERMKLEUR

Met kleurenscherm

TOUCHSCREEN

Met touchscreen

STAAT

Nieuw