Ski-jas voor heren Racing 980 blauw

44,99
Kleur: Nacht Blauw / Fluogeel
Maat: Maattabel

Aantal:

Onze teams hebben deze Softshell-jas ontwikkeld voor wedstrijdskiesters. Hij garandeert comfort en warmte bij intensieve trainingen.

De voering, het membraan en de waterdichte rits van deze jas houden je warm en droog. De meerekkende stof levert een getailleerde fit op die mooi de bewegingen volgt.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Geruwde voering.

Waterdichtheid

Uitstekend: Membraan 11000 mm.

Bewegingsvrijheid

Het tricot heeft een uitstekend rekvermogen.

Ademend vermogen

Ademende stof.

Zakken

3 afsluitbare zakken: 2 handen, 1 borstzak.

Pascomfort

Warm en zacht, voor bescherming en comfort.

Waterafstotend

Waterafstotend aan de buitenkant, zo zuigt de stof zich niet vol water.

TECHNISCHE INFORMATIE

Welk model heeft deze jas?

Getailleerd model. Dankzij het slimme binnenvolume kan je een rugbeschermer en een pak met armbescherming onder deze jas aantrekken.

Wat is een membraan en waarvoor dient het?

Een membraan is een erg dunne stof die aan de binnenkant van de buitenstof wordt aangebracht. De waterabsorberende stof houdt het water tegen dat van buiten komt en voert ook de transpiratiedampen af die je lichaam produceert. Om warm en droog te blijven is het membraan onontbeerlijk.

Hoe meten we de waterdichtheid van onze jassen?

De mate waarin een stof bestand is tegen waterdruk, wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger die druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2.000 mm is dus bestand tegen een druk van 2.000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van twee uur).

Welke onderdelen van je jas beschermen bij slecht weer?

Deze jas is gemaakt uit een materiaal en volgens een strikt procedé om het water buiten te houden en de wind te stoppen. Zo ben je helemaal gewapend tegen slecht weer (regen, sneeuw, wind enz.).

Wat is het nut van waterafstotend vermogen?

Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden. Deze jas is gemaakt uit waterafstotende stoffen, zodat hij je langer beschermt tegen regen en sneeuw. Een kledingstuk wordt waterafstotend door de buitenkant te behandelen. Die waterafstotendheid neemt wel geleidelijk af naarmate je het kledingstuk gebruikt.

Hoe herstel je het waterafstotend vermogen?

Je kunt je kleding opnieuw waterafstotend maken. Om dat te doen, stop je de jas 10 à 15 minuten in de wasdroger, op een programma voor synthetische stoffen.
Je kunt natuurlijk ook een waterdichtmakende impregneerspray gebruiken (die verkopen we ook).

Dit artikel is herstelbaar

Dit artikel is herstelbaar. We engageren ons om je artikel gratis te herstellen zolang de garantie geldt. Of het nu gaat om scheuren, naden of ritsen... jouw Decathlon-winkel reikt je de oplossingen aan. Mochten we je artikel toch niet kunnen herstellen (wegens een fabricagefout) kan je het omruilen of ervoor vergoed worden.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Voering 76% Polyamide, 24% Elastaan Membraan 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur ophangen op een kleerhanger en vouwen vermijden, die tasten de coatings aan. Altijd eerst goed laten drogen, dan pas opbergen op een droge en geventileerde plaats.

TESTS

Alle producten van Wed'ze worden bedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont Blanc. Vervolgens worden ze getest in omstandigheden die identiek zijn aan de echte gebruiksomstandigheden (bij sneeuwval, in de kou, in poedersneeuw ...). Daarbij gaan onze ontwerpteams na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN