Ski-jas voor heren 100 zwart

44,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel

Ons team heeft deze jas ontwikkeld voor skiërs die zichzelf willen beschermen tegen slecht weer en ook om het milieu geven.

Onze ski-jas is het resultaat van een innovatief ontwerp, zowel op het vlak van de gekozen materialen als het model, om volop van een dag in de sneeuw te genieten.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Met het membraan van 10000 mm Schmerber blijf je droog in de sneeuw.

Warmte

Warm dankzij de wattering in gerecycled materiaal, en extra dik om te gebruiken tot -10 °C

Gebruiksgemak

Verstelbare mouwboorden en sneeuwvanger, om sneeuw buiten te houden

Zakken

Skipaszak op de mouw, 2 steekzakken met sluiting. 1 binnenzak.

TECHNISCHE INFORMATIE

De juiste maat kiezen

Het model op de foto draagt maat M en is 185 cm lang.

Zijn maten:

Borstwijdte: 104 cm
Taillewijdte: 104 cm

Armlengte: 45 cm
Binnenbeenlengte: 80 cm

AANVULLENDE INFORMATIE OVER DUURZAME ONTWIKKELING: GERECYCLED POLYESTER

Door plastic flessen of gebruikt textiel te recycleren voor de productie van ons polyester verminderen we het gebruik van grondstoffen op basis van aardolie en kunnen we toch dezelfde ademende kwaliteit bieden voor je sportartikelen.

AANVULLENDE INFORMATIE OVER DUURZAME ONTWIKKELING: DOPE DYEING

Het verven van stoffen vraagt veel water, en zorgt ook voor veel afvalwater uit de verfbaden. Om die milieu-impact te verlagen hebben we gekozen voor de spinbadmethode, waarbij de kleurstoffen al worden toegevoegd bij het spinnen van het garen.

AANVULLENDE INFORMATIE OVER DUURZAME ONTWIKKELING: MINDER AFVAL

Afval is onvermijdelijk bij het maken van een kledingstuk en de verschillende overblijvende delen passen niet noodzakelijk bij elkaar.
Voor dit product zijn we uitgegaan van de MINIMAL WASTE-methode. We letten erop dat de verschillende onderdelen van het kledingstuk als een puzzel in het patroon passen, waardoor er zo min mogelijk stof verloren gaat. Met trots presenteren we je vandaag onze eerste jas die is ontwikkeld volgens deze methode, met een besparing van 36%

Wat voor model heeft de jas 100?

Regular fit. Deze jas valt recht, de kanten blijven parallel hangen zonder dat ze de vorm van je bovenlichaam volgen. Dankzij het ruime model kan je onder deze jas perfect een technische base- en midlayer aantrekken.

Hoe wordt de waterdichtheid van de stof gemeten?

De mate waarin een stof bestand is tegen waterdruk wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger die druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 10.000 mm is dus bestand tegen de druk die wordt uitgeoefend door 10.000 mm water.Bij skiën raden we materialen aan die gaan van 3000 mm tot 20.000 mm waterkolom.

Hoe meten we de waterdichtheid van onze jassen?

Om de elementen (regen, sneeuw, wind...) te trotseren, werd de jas 100 ontwikkeld met een stof en een assemblage die water resoluut buiten houden en ervoor zorgen dat wind er nauwelijks doorheen kan. Ook hebben we de waterdichtheid getest tijdens het skiën, in verschillende weersomstandigheden en een paar dagen na elkaar. Bovendien deden we tests in het labo. De test garandeert ons dat de jas je beschermt tegen sneeuwval of regen (12 cm op 2 uur tijd).

Hoe wordt de comforttemperatuur gemeten?

We testen elk van onze producten in het laboratorium om je een indicatieve waarde te geven van de comforttemperatuur. De meting gebeurt zonder thermobroek voor de broeken, en mét een thermisch T-shirt en fleecetrui voor de jassen. De aangegeven waarde is die van de buitentemperatuur waarbij onze testers het noch warm, noch koud hadden. Dit gevoel verschilt natuurlijk naargelang de intensiteit van de activiteit, maar ook naargelang het metabolisme van de persoon.

Hoe blijf je warm op de pistes?

Om warm en droog te blijven, doe je er goed aan je te kleden volgens het 3-lagensysteem: Laag 1 of baselayer, om droog te blijven. Laag 2 of midlayer, om de warmte vast te houden. Een derde laag als bescherming tegen weer en wind.

Repareerbaar product

Tijdens de garantieperiode repareren we je kledingstuk gratis. Een scheurtje, losgekomen naden, kapotte rits ... Voor alle reparaties kan je terecht in je vaste winkel.
Mochten we het product niet kunnen repareren (productiefout), dan kan je het omruilen of je geld terugkrijgen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof - Coating 100% Polyester Hoofdvoering 100% Polyester Garnering 100% Polyester Tweede voering 100% Polyester Membraan 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur ophangen op een kleerhanger en vouwen vermijden, die tasten de coatings aan. Altijd eerst goed laten drogen, dan pas opbergen op een droge en geventileerde plaats.

TESTS

Alle producten van Wed'ze worden bedacht, getekend en ontwikkeld in de vallei van de Mont Blanc. Vervolgens worden ze getest in omstandigheden die identiek zijn aan de echte gebruiksomstandigheden (bij sneeuwval, in de kou, in diepsneeuw ...). Daarbij gaan onze teams na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN