NABAIJI

Shortybadpak voor meisjes Kamyleon zwart

€19,99
Ref. : 8808586

Onze ontwikkelaars ontwierpen dit shortybadpak voor gevorderde jonge zwemmers die geregeld zwemmen om steeds beter te worden.

Op zoek naar een badpak dat goed bedekt? Dit shortybadpak heeft brede bandjes en een racerback zodat het perfect blijft zitten. Het heeft pijpjes tot boven de knie.

Kleur: smoked black / Light grenadine

  • 123-130CM 7-8J undefined
  • 131-140CM 8-9J undefined
  • 141-148CM 10-11J undefined
  • 149-159CM 12-13J undefined
  • 160-166CM 14-15J undefined
Aantal:

Productvoordelen

Chloorbestendig

Uiterst chloorbestendige stof zodat je veel langer plezier hebt van je badpak.

Stabiliteit

Blijft goed zitten dankzij de brede bandjes en de racerback.

Technische informatie

Aquaresist-technologie

Artikelen met het Aquaresist-label zijn gegarandeerd chloorbestendig. Ze behouden hun elasticiteit en zijn bestand tegen uv-straling. Daarom worden ze aanbevolen voor wie geregeld of vaak in een zwembad zwemt.

Stof

Onze ingenieurs ontwikkelden een stof op basis van polyester en vervingen de elastaanvezel door een PBT-vezel die net als elastaan de elasticiteit garandeert die nodig is voor het comfort, maar die vooral niet wordt aangetast door chloor. Bijkomend voordeel van die vezel is dat het snel droogt. Extra pluspunt: de kleuren blijven langer mooi, zelfs felle kleuren.

Voering

Vooraan gevoerd.

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof 78% Polyester, 22% Elastolefine Voering 100% Polyester Hoofdstof : buitenste laag 80% Polyester, 20% Elastolefine

TESTS

Zwemkleding met het Aquaresist-label werd gedurende 240 uur getest onder herhaalde cyclische spanning in een bad met chloorwater. De elasticiteit veranderde niet tijdens de test. In tegenstelling tot klassieke zwemkleding bleef deze zwemkleding volledig onaangetast.

Afbeeldingen

Shortybadpak voor meisjes Kamyleon zwart
Shortybadpak voor meisjes Kamyleon zwart

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook