NABAIJI

Shortybadpak voor meisjes Vega blauw

€12,99
Ref. : 8852070

Onze productontwikkelingsteams ontwierpen dit shortybadpak voor jonge zwemmers die beter leren zwemmen en zich op hun gemak willen voelen in het water.

Wil je vrijuit kunnen bewegen? Dit badpak blijft uitstekend zitten dankzij de hoge rug in V-vorm. De stroken met motief opzij en het shortymodel geven het een bijzonder sportieve look.

Kleur: steel blue

  • 123-130CM 7-8J undefined
  • 131-140CM 8-9J undefined
  • 141-148CM 10-11J undefined
  • 149-159CM 12-13J undefined
  • 160-166CM 14-15J undefined
Aantal:

Productvoordelen

Chloorbestendig

Tot 100 uur gebruik: aanbevolen voor wie recreatief zwemt.

Stabiliteit

Gesloten V-rug met brede bandjes.

Technische informatie

Jouw manier van zwemmen

Beginnende zwemmers: meisjes die net gestart zijn met zwemsport willen zwemkleding die in de eerste plaats comfortabel zit zodat ze ongehinderd kunnen bewegen. Speciaal voor hen ontwikkelde Nabaiji een ruime keuze aan badpakken en bikini's die geschikt zijn voor zwemmen en zich ook perfect aan hun lichaamsvorm aanpassen.

Model

V-rug: een badpak moet in de eerste plaats comfortabel zitten, zodat je gemakkelijk en ongehinderd kunt bewegen. Daarom is het belangrijk dat je bij de keuze van je badpak goed let op de rugvorm. Badpakken met een gesloten V-rug blijven goed zitten. Doordat de rug zo hoog komt, bedekt dit badpak goed.

Stof

Stof: 80% polyamide, 20% elastaan. Het chloor in zwembaden kan je zwemkleding beschadigen. De elastaanvezel die de stof elastisch en comfortabel maakt, is immers heel gevoelig voor chloor. Als je maar af en toe zwemt, is dat geen enkel probleem. Maar als je regelmatig of vaak zwemt, dan kies je beter voor een stof in 100% polyester.

Gebruiksbeperking

Niet geschikt voor glijbanen.

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof 80% Polyamide, 20% Elasthaan Inzetstuk 82% Polyester, 18% Elasthaan Voering 100% Polyester

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor glijbanen.

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook