INESIS

Puttingset voor golf

€14,99
Ref. : 8489473

We ontwikkelden deze puttingset voor golfers die thuis willen oefenen en spelen, alleen of samen met anderen.

Van je huis een putting green maken? Dankzij de ballen die rollen zoals op een green en de hole met randjes, kun je met deze puttingset thuis golfen alsof je op de golfbaan staat.

Kleur: ZWART / Fluogroen

Aantal:
Bezorging:

6 tot 8 dagen

Productvoordelen

Gemakkelijk te leren

Op harde oppervlakken rolt de bal op dezelfde manier als op een green.

Diameter

In de hole blijven alleen die ballen liggen die ook op een green in zouden zijn.

Bescherming tegen schokken

Perfect voor thuis: dankzij zijn textuur beschadigt de bal je meubelen niet.

Compactheid

Berg je set gemakkelijk op in de compacte doos!

Zichtbaarheid

Drie kleuren, om de bal van elke speler meteen te herkennen.

Technische informatie

Thuis golf spelen

We hebben een 'Golf at Home'-assortiment ontwikkeld zodat je thuis alle emoties van het golfen kunt ervaren. Ontdekken, spelen, vorderingen maken: met onze producten beleef je alle plezier van het golfen comfortabel bij je thuis.

Met onze puttingset kun je je woonkamer omtoveren tot een echte putting green.

EEN BAL DIE ROLT ALS OP DE GREEN, MAAR DAN BIJ JE THUIS!

Om je een bal te bieden met een rolsnelheid vergelijkbaar met de snelheid van een golfbal op de green, hebben we deze puttingbal de kern gegeven van een echte golfbal, maar dan bekleed met een zacht polyurethaanschuim.
Het resultaat: de green zit eigenlijk rond de bal.
En dankzij de zachte toplaag rolt hij ook geruisloos: je stoort niemand in huis, en ook je meubilair heeft niets te vrezen!

EEN HOLE MET RANDJES, ZODAT JE BALLEN REAGEREN ZOALS OP DE GREEN

Om ervoor te zorgen dat je thuis het gevoel hebt dat je echt op de green staat, ontwikkelden we een hole met randjes die alleen de ballen opvangt die ook op de green in de hole zouden gaan. Zo zal een bal die te snel rolt over de hole heen vliegen.
Dankzij de ronde vorm kun je bovendien volledig rondom de hole spelen, net als op de golfbaan.
De soepele randjes in 2 materialen passen zich ook aan het interieur aan: de hole blijft rond en de randjes gaan vanzelf plat liggen, bv. als je erop trapt.

Het plezier van je eigen putting set

Dankzij de realistische ballen en hole kun je met deze puttingset thuis je eigen golfbaan maken. Uiteraard om te trainen en je eigen spel op de green bij te schaven, maar ook om samen met je gezin of met vrienden te spelen en te oefenen. Dat kan dankzij de drie kleuren, waardoor iedere speler zijn bal goed herkent.
Je kunt de hole bijvoorbeeld werpen zoals je een but werpt bij een partijtje petanque, om te bepalen waar je van start gaat!

ALLES OVER HET DESIGN VAN DEZE PUTTINGSET

In de handige opbergdoos vind je 3 ballen en 1 hole.
De ballen hebben een diameter van 4,3 cm, zoals klassieke golfballen.
De hole heeft een diameter van 19 cm en de "blaadjes" zijn 7 mm hoog aan de basis en 2,3 cm op het hoogste punt.
Onze putting set heeft een in Frankrijk geregistreerd patent (nr. 1851577) en een aanvraag voor een internationaal patent is lopend.

ONZE PRODUCTONTWIKKELINGSTEAM VERTELT HET VERHAAL ACHTER DEZE PUTTINGSET

Dit product is tot stand gekomen dankzij de volgende vraag: hoe kunnen we thuis het putten oefenen?
Om ervoor te zorgen dat je thuis golf kunt beleven zoals op de green, is ons team van 5 medewerkers aan de slag gegaan met studies, feedback van golfers en golfsters, tientallen en tientallen prototypes en tests in de praktijk... in de woonkamers dus!
Nu kunnen we je met trots een realistisch product aanbieden waarmee je thuis evenveel plezier beleeft als op de green.

TOT SLOT NOG HET ADVIES VAN ONZE PRODUCTMANAGER:

Guillaume, productmanager bij Inesis, over de puttingset:
"Bij golf is het nu eenmaal zo dat je de meeste fun haalt uit de krachtigste slagen. Toch mag je niet vergeten dat elke slag een punt waard is, ongeacht de afstand. Mijn advies is dan ook om zeker ook aan je korte spel te werken, dat loont enorm. Dankzij de puttingset kun je je passie voor golf delen met anderen en trainen zonder dat je het zelfs doorhebt, omdat je er zoveel plezier aan beleeft."

De productontwikkeling bij Inesis

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan we na of ze perfect voldoen aan de verwachtingen voor gebruik. INESIS, dat is een team gepassioneerde golfers die, dankzij jouw opmerkingen, elk artikel steeds verder verbeteren zodat de golfsport synoniem blijft met genieten.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Metalen structuur 80% Polypropyleen, 20% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen Kleine bal 50% Butadieen rubber, 50% Geschuimd Polyurethaan

GEBRUIKSAANWIJZING

De ballen mogen enkel met een putter gebruikt worden.

Goedgekeurd door

We hebben vertrouwen in onze golfers om onze artikelen te beoordelen en goed te keuren. We houden rekening met hun mening en opmerkingen over onze artikelen en brengen waar nodig aanpassingen aan. Hieronder kun je lezen wat onze klanten van de puttingset vonden, en natuurlijk kun je zelf ook je mening geven en op die manier meewerken aan de verbetering ervan.

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden