Kamperen in eigen huis en tuin

Kamperen in eigen huis en tuin

De vakanties en het lekkere weer staan voor de deur. Helaas is het door het coronavirus niet mogelijk om met dit goede weer naar de camping te gaan en te genieten van de natuur en het avontuur. Maar je kan het kampeeravontuur ook naar je eigen huis halen. Door te kamperen in je eigen huis of tuin!

Kamperen in eigen huis en tuin

Kamperen in de achtertuin

Heb je een grote achtertuin? Hoe leuk is het dan om de familietent op te zetten voor het hele gezin. Maak een kampvuur en ga hierboven marshmallows roosteren. Kijk naar de sterrenhemel als het een heldere nacht is of vertel elkaar enge verhalen met een zaklamp.

Kamperen op het balkon

Heb je geen tuin, maar een balkon? Zet een kleine 1- of 2-persoonstent op. Hang wat solar lichtjes op het balkon, klap je campingstoel uit en je hebt helemaal het vakantiegevoel. 

 

Kamperen in eigen huis en tuin

Kamperen in de woonkamer

Kamperen in de woonkamer? Ideaal als je geen tuin of balkon hebt. Nu kan het natuurlijk ook een beetje koud zijn ‘s nachts en dan is het lekkerder om een tent in de woonkamer op te zetten. Hang wat kleine sfeerverlichting op en zet op de tv een kampvuur aan. Vouw de campingstoel en -tafel uit, maak wat hapjes klaar en je bent een klein beetje op vakantie.

Laat ons weten hoe jij kampeert in je eigen huis of tuin!

Laat Decathlon weten hoe jij kampeert in je eigen huis of tuin. Plaats een foto op Instagram en gebruik de hashtags #gotry en #thuiskamperen.