Multisport gps-smartwatch Forerunner 745 zwart

€369,99

Voor hardlopers en triatleten. Geschikt voor iedere omgeving

Dit horloge is gemaakt voor hardlopers en triatleten zoals jij die gedetailleerde trainingsstatistieken en workouts op het toestel nodig hebben, plus smartwatch-functies

Laten bezorgen

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Meting van de parameters

VO2 max, trainingsbelasting, recuperatietijd

Coaching

Coaching

Dagelijkse workoutsuggesties, Garmin Coach

Autonomie

Autonomie

Tot 21 uur in UltraTrac-modus

Ondoordringbaarheid

Ondoordringbaarheid

50 m

Connectiviteit

Connectiviteit

Veiligheids- en trackingfunctie met detectie van ongevallen

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

MULTISPORTHORLOGE

Profiteer van de ingebouwde activiteitenprofielen voor hardlopen, fietsen, triatlon, zwemmen in een zwembad en in open water, hardlopen op de loopband en nog veel meer. Voor wedstrijden en trainingen kan je met slechts één druk op de knop van sport wisselen.

DAGELIJKSE WORKOUTSUGGESTIES

Voor trainingsbegeleiding waarbij rekening wordt gehouden met je fysieke conditie krijg je dagelijkse hardloop- en fietsaanbevelingen op basis van je huidige trainingsbelasting en trainingsstatus.

VO2 MAX

Train slimmer met VO2 max, een indicator van de prestaties die je kunt verwachten. Deze meetwaarde houdt zelfs rekening met veranderingen in prestaties die kunnen worden veroorzaakt door warmte of hoogte.

PRESTATIECONDITIE & TRAININGSBELASTING

Tijdens het hardlopen analyseert de Forerunner 745 je tempo, hartslag en hartslagwisselingen voor een real-time evaluatie van de mogelijkheden van je lichaam. De trainingsbelasting meet je trainingsinspanning van de afgelopen 7 dagen en vergelijkt die met je optimale fitnessbereik en recente trainingsgeschiedenis.

TRAININGSSTATUS

Deze meetwaarde evalueert automatisch je recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren. Zo weet je of je met je training je conditie verbetert, je optimale conditie hebt bereikt of overtraind bent.

RUNNING DYNAMICS (ANALYSE VAN JE LOOPPAS)

Bij gebruik in combinatie met een compatibel accessoire meet de Forerunner 745 essentiële hardloopgegevens zoals tempo, paslengte, balans en grondcontacttijd.

GARMIN COACH

Die instelbare plannen bieden begeleiding van deskundige coaches en gratis trainingsschema's die je kunt aanpassen aan je doelen. Trainingen worden direct naar je horloge gesynchroniseerd.

Tracking- en veiligheidsfuncties

Als je je onveilig voelt of je horloge registreert dat er een ongeval is gebeurd, dan verzenden de hulp- en ongevaldetectiefuncties je locatie naar de contacten voor noodgevallen.

Garantie

2 jaar

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN