ZIPRO

Zipro yoga wiel

€69,00
€86,00 -19%

Met het Yoga Wheel dat je tijdens de training gebruikt, kun je veel spierversterkende oefeningen doen.

Kleur: ZWART

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Morele.net EU

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Voor beginners en gevorderden.
Naast meditatie, het bereiken van een evenwichtige relatie met de omgeving en harmonie met jezelf, legt yoga een zeer sterke nadruk op het vergroten van de fysieke fitheid. Een fit, getraind lichaam dat onder controle kan worden gehouden is de sleutel tot het correct uitvoeren van asana's. Een asana is een bepaalde lichaamshouding die meditatie bevordert, versterkt, geneest, emoties harmoniseert en iemand in staat stelt verschillende vermogens in zichzelf te ontwikkelen. Sommige asana's zijn complex en vereisen daarom sterke spieren, flexibele pezen en gewrichten, evenwichtsgevoel en een uitstekende coördinatie. Het Zipro Yoga Wheel is zeer nuttig bij het begeleiden van de oefeningen die het lichaam voorbereiden op het uitvoeren van asana's, maar ook bij het beoefenen van de asana's zelf.

Bij gebruik tijdens de training maakt het Yoga Wheel het mogelijk om veel spierversterkende oefeningen uit te voeren. Oefeningen met het wiel helpen om de spieren te ontspannen en de zogenaamde triggerpoints in het lichaam af te breken, waardoor volledige ontspanning mogelijk wordt. Het is ook zeer nuttig bij oefeningen die de flexibiliteit van de spieren en het bewegingsbereik van de gewrichten vergroten. Bij het uitvoeren van asana's in een yogales zorgt het wiel voor een stabiele ondersteuning, waardoor een precieze uitlijning van het lichaam en het beheersen van de asana's veel gemakkelijker wordt.

Uiterst duurzaam.
Het Zipro Yoga Wheel is gemaakt van twee soorten materiaal. De binnenring van hoogwaardig kunststof is zeer sterk en ondersteunt het lichaamsgewicht tijdens het oefenen. Aan de buitenkant is het wiel bedekt met een anti-slip materiaal dat aangenaam is in direct contact met het lichaam en zacht voor de huid. Het wiel is gemakkelijk schoon te houden, zodat het esthetische uiterlijk permanent behouden blijft, wat essentieel is voor het comfort van de training.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Reviews