YONEX

Binnen schoenen Yonex PC Eclipsion Z2

168,00
Kleur: ZWART / ZWART / ZWART
Maat:
Thuisbezorging

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

Deze herenschoenen zijn ontworpen voor de veeleisende badmintonspeler. Ze zijn comfortabel en performant en ontworpen voor regelmatig gebruik binnenshuis.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

Deze high-end schoenen van Yonex voldoen aan de eisen van veeleisende spelers. Zij bieden een dynamische demping dankzij de inplanting van een zacht plastic deel onder de hiel en een hard deel aan de zijkanten. De centrale inbrenging zet het schokeffect bij de impact met de grond om in een rebound-effect dat een betere impuls geeft voor de volgende beweging.
De technologieën:

Power Cushion+, nieuw bij dit model, is ontworpen om de impact van het spel op te vangen zonder de bewegingssnelheid te vertragen. Het biedt 25% meer demping dan het klassieke Power Cushion. Deze badmintonschoen zal niet onopgemerkt blijven, en Yonex geeft kleur aan de zool. Dankzij een combinatie van hoogwaardig mesh en PU-folie zit uw voet comfortabel en wordt overtollig gewicht sterk verminderd.
De Eclipsion Z2 is gemaakt van het materiaal 'Durable Skin', dat als belangrijkste eigenschap een hoge duurzaamheid heeft. Het wordt gebruikt in het bovendeel van de schoenen om voor een betere stabiliteit te zorgen. Het bevat ook Inner Bootie-technologie die de overlappende lagen van een traditionele schoen heeft verminderd.

Schoen samenstelling:

Bovenstuk: Polyurethaan leer, Polyester mesh.
Binnenzool: ToughBrid Light, Power Cushion+, TPU.
Buitenzool: Rubber.

Andere bekeken ook

REVIEWS

Loading