INTEX

Prime Comfort Elevated Twin - Luchtbed - 191x99x51cm - Inclusief accessoires

€80,95

De Intex Prime Comfort Elevated Twin Airbed in combinatie met een reparatie set is een ideale deal. Mocht er onverhoopt een gaatje in het luchtbed komen kan dit snel en gemakkelijk gerepareerd worden.

Kleur: GRIJS

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door WAYS Nederland

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 81 membership punten

Productbeschrijving

Hoog, luxe luchtbed uitgerust met de gepatenteerde Fiber-Tech technologie. Het luchtbed bestaat uit twee verschillende lagen, voor nog meer stabiliteit en comfort. Deze dubbele laag maakt het ook gemakkelijk om beddengoed op het luchtbed te doen. Tussen de twee lagen blijft het hoeslaken extra goed zitten. De hoogte (51 cm) geeft het luchtbed nog meer comfort. Met de ingebouwde motorpomp is het luchtbed in slechts enkele minuten makkelijk op te blazen. Het luchtbed wordt geleverd inclusief een reparatie setje.

Voordelen ✔ Zachte geflockte toplaag op het ligoppervlak. ✔ Fiber-Tech technologie voor extra ondersteuning en stabiliteit. ✔ Ingebouwde motorpomp.

Tips ✔ Gebruik beschermhoes of hoeslaken voor extra isolatie. ✔ Pas op met temperatuursverschilen: Koude lucht krimpt, warme lucht zet uit. Blaas het bed niet te hard op. ✔ Leg het luchtbed nooit in de zon.

Specificaties ✔ Afmetingen: 191x99x51 cm ✔ Gewicht: 8,6 kg ✔ Kleur: Grijs

Verpakkingsinhoud ✔ Luchtbed ✔ Reparatiesetje ✔ Ingebouwde elektrische pomp

Reviews