INTEX

Classic Downy - 1 Persoons Luchtbed - 191x76x25cm - Inclusief accessoires

€32,95

De Intex Classic Downy in combinatie met een reparatie set en handpomp is een ideale deal. Mocht er onverhoopt een gaatje in het luchtbed komen kan dit snel en gemakkelijk gerepareerd worden.

Kleur: BLAUW

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door WAYS Nederland

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 33 membership punten

Productbeschrijving

Een Intex Classic Downy luchtbed, met Dura-Beam binnenstructuur voor optimale lichaamsondersteuning, stabiliteit en slaapcomfort. Het Classic Downy luchtbed is gemaakt van duurzaam vinyl met een geflockte toplaag op het ligoppervlak. Het luchtbed is voorzien van een 2-in-1 ventiel, waardoor het snel op te pompen en is, en na gebruik ook weer snel leeg is. Het Classic Downy luchtbed is lichtgewicht en compact op te vouwen, en daardoor zowel geschikt voor gebruik thuis als op reis. Het luchtbed wordt geleverd inclusief een handpomp en een reparatie setje.

Voordelen ✔ Fiber-Tech Technologie. ✔ Zeer comfortabel. ✔ Sterk en lichtgewicht. ✔ Met 2-in-1 ventiel. ✔ Voor indoor- en outdoor gebruik.

Tips ✔ Gebruik beschermhoes of hoeslaken voor extra isolatie. ✔ Pas op met temperatuursverschilen: Koude lucht krimpt, warme lucht zet uit. Blaas het bed niet te hard op. ✔ Leg het luchtbed nooit in de zon.

Specificaties ✔ Afmetingen: 191x76x25 cm ✔ Gewicht: 2,2kg ✔ Kleur: Blauw

Verpakkingsinhoud ✔ Luchtbed ✔ Handpomp ✔ Reparatiesetje

Reviews