QUECHUA

Kookset voor trekking MH100 rvs 4 personen 2,6 l

€24,99
€34,99 -28%
Ref. : 8524877

Onze bevlogen ontwikkelaars hebben deze eenvoudige, complete en slimme kookset bedacht voor 4 personen die gemakkelijk buiten willen koken en eten.

In stevig en onderhoudsvriendelijk rvs. Gepatenteerde, inklapbare handgreep om alles te vergrendelen voor het transport. Dubbele bodem in aluminium. Inclusief platte borden en bestek. Voor 4 personen.

Kleur: Donkergrijs / Donker eendenblauw

Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

gebruiksgemak

Een pan in stevig, onderhoudsvriendelijk rvs, inklapbare handgreep. 1025 g.

Modulariteit

1 pan, 1 deksel/zeef, 4 platte borden (0,5 l), 4 x 3-delig bestek.

Eenvoudig transport

Inklapbare handgreep om het deksel te vergrendelen. Compact (Ø 22,5 x 12,5 cm).

Handelingssnelheid

In rvs met dubbele bodem in aluminium voor een optimale verhitting.

Compatibiliteit

Kook waar je maar wilt: de set is geschikt voor elk vuur (hout, gas, inductie).

Reparatie

Deksel als reserveonderdeel apart verkrijgbaar, referentie:8901279.

Technische informatie

Kook wat je maar wilt, waar je maar wilt! Wat zit er in de kookset MH100 voor 4 personen?

1 kookpot met maataanduiding en 1 gepatenteerde inklapbare handgreep + een kleine inklapbare handgreep om met 2 handen te dragen. (2,6 l nuttig volume, 3,1 l totaal, 575 g, Ø 22,5 cm x 12,5 cm)
4 platte borden (0,5 liter, 69 g per stuk)
4 x 3-delig bestek (vork, lepel, mes) dat je in elkaar kunt klikken (21 g per set)
1 deksel dat ook kan dienen als zeef (90 g)

De keuze van het metaal voor onze kooksets: een bepalende keuze.

We kozen voor 18/8 (304) roestvrij staal. Dat is tegelijk voedselveilig en stevig. Het roest niet. Het is bijzonder sterk en kun je gebruiken met alle kookgereedschap (ook in metaal). Aangezien rvs een beetje minder geleidend is dan aluminium, heeft dit product een dubbele bodem in aluminium. Die verspreidt de warmte beter en zorgt voor een optimale verhitting zodat je minder gas verbruikt.

Hoe hebben we de anti-aanbaklaag van onze kooksets gekozen?

Voor onze MH100-reeks hebben we ervoor gekozen om geen anti-aanbaklaag te gebruiken. Zo zijn deze producten heel eenvoudig én bestand tegen intensief gebruik en herhaaldelijk schoonmaken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je ze beschadigt of bekrast tijdens het koken, vervoeren of afwassen!

Wat uitleg over de kunststoffen in onze kooksets

We hebben gekozen voor polyamide (bestek en handgreep), polypropyleen (borden) en Tritan (deksel), lichte materialen die goed tegen de warmte kunnen (zelfs bij 100 °C) en bestand zijn tegen schokken en vervorming.
Al onze kunststoffen die in contact komen met levensmiddelen zijn vrij van Bisfenol A (BPA), conform de Franse wetgeving.
Opgelet, de kunststof delen niet rechtstreeks in aanraking brengen met een vlam, want dan kunnen ze smelten.

Ons advies voor optimaal gebruik van je kookset:

Onze kooksets zijn geschikt voor elk soort vuur (hout, gas, inductie ...).
De pan heeft een inklapbare, gepatenteerde handgreep in 2 delen, die het deksel vastzet voor het vervoer, en een tweede kleine handgreep om de pan met 2 handen te dragen.
Het deksel past mooi op de pan, zo kun je je eten sneller bereiden. Het dient ook als vergiet.
De platte bordjes zijn onderaan slim gestructureerd, om warmteverspreiding tegen te gaan. En de opening is handig om ze gemakkelijk ergens aan te hangen.

Hoe bewaar je je kookset?

Alle onderdelen passen mooi in de pan. Eerst de 4 platte borden, dan het bestek dat je kunt samenklikken. Vervolgens plaats je het deksel en blokkeer je alles met de inklapbare handgreep.
De borden en het bestek zijn ook apart verkrijgbaar.

Hoe kun je je kookset afwassen en onderhouden?

3 keer volledig spoelen met schoon water voor het eerste gebruik.Alles kan in de vaatwasser, en je kunt ze ook afwassen met water en wat afwasmiddel of schoon schuren met rivierzand!

Zijn er handelingen die je moet vermijden met deze kookset?

Verwarm je pannen nooit leeg, zo vervormen ze en lopen ze onherstelbare schade op.
Bij gebruik op een houtvuur moet je er wel op letten dat de kunststof onderdelen niet rechtstreeks in contact komen met de vlammen.
Klap de handgreep dicht voor je de pan op het vuur zet.

Materialen en wetgeving

Al onze producten en materialen voldoen aan de geldende Franse normen voor contact met voedingswaren en bevatten geen bisfenol A (BPA).

Een paar voorbeelden van dit slimme ontwerp

De pan heeft maatstreepjes, om volumes en hoeveelheden gemakkelijk af te meten.
De borden hebben een handig oortje, om ze op te hangen en sneller te laten drogen. En de inklapbare handgreep dient om alles in de pan te houden tijdens je tocht.

Onze ontwikkelaars vertellen je hoe de kookset MH100 tot stand kwam

We wilden een set ontwikkelen waar je al je kookspullen in kwijt kunt, die heel gemakkelijk is in gebruik en zo weer schoon.
Het vervolg? Een heleboel mensen die betrokken werden bij elke ontwikkelingsfase, 3D-modellen, tests door beginnende en fervente wandelaars en trekkers, heel wat emoties ... en uiteindelijk een product waar we heel trots op zijn: een kant-en-klare kookset, gemakkelijk mee te nemen en handig in gebruik, om onbezorgd buiten te eten en te koken.

Een paar gastronomische woordjes van onze ontwikkelaars

"Samen met wandelen is koken een van onze grote passies. Zelfs buiten kun je perfect andere dingen klaarmaken dan het zoveelste pastagerecht. En waarom je eten niet plukken tijdens je tocht? Met deze kookset wordt koken onderweg doodeenvoudig. Zo maken we het leven van wandelaars en trekkers weer wat aangenamer. Eten smaakt anders wanneer je buiten bent, je zult merken dat je er op een andere manier van geniet."

Garantie

5

Gewicht

1.02 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Kookpot: 5.0% Aluminium, 95.0% Roestvrij staal Plaat: 100.0% Polypropyleen Bestek: 100.0% Polyamide deksel: 100.0% Tritan

VOORRAADADVIES

Schoonmaken en goed laten drogen, dan pas opbergen. Bewaren op een schone en droge plek.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet leeg op het vuur plaatsen.

TESTS

Onze artikelen worden getest in het lab en in de praktijk, op de volgende aspecten: anti-aanbakvermogen, mechanische en thermische weerstand, schuurvastheid...

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook