Handbal competitie H900 maat 2 rood/wit

34,99
Kleur: Scharlakenrood / Sneeuwwit
Maat: Maattabel
2
Thuisbezorging:

of afhalen in de winkel

Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:
Kom alles te weten over onze

Onze teams ontwikkelden deze handbal voor expert speelsters die intensief trainen of wedstrijden spelen.

Draaiers hebben geen geheimen meer voor jou? Dan zal de IHF-gekeurde bal H900 je beslist bevallen! Hij biedt een ongelooflijk balgevoel en blijft duurzaam op druk!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Balgevoel

Nieuw karkas en minder bedrukking voor meer grip.

Levensduur

Tot 1500 worpen op een stalen plaat.

Duurzame spanning

Nieuwe binnenbal voor een betere opstuit.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een beter balgevoel voor je mooiste worpen!

Onze ingenieurs hebben het karkas van de bal helemaal gewijzigd om het balgevoel te verbeteren. Een stof (backing) onder het polyurethaan en het schuim maakt het karkas soepeler. Zo geniet je van meer grip zodat je de mooiste bewegingen kan maken en de bal een gecontroleerd effect meegeven.

Bestand tegen de krachtigste worpen!

Het karkas werd dan wel soepeler, maar beslist niet minder sterk. Onze teams ontwikkelden een polyurethaan dat tegelijk soepel en stevig is. De bal H900 is volledig met de hand genaaid en bestand tegen de hevigste schokken. Tijdens onze sterktetests overleefde de H900 1500 worpen tegen een staalplaat voordat hij tekenen van slijtage begon te vertonen. Je hoeft dus niet bang te zijn om hem heel hard te gooien.

Een bal die altijd goed opgeblazen is!

Onze ingenieurs ontwikkelden een binnenbal van de nieuwste generatie die de opstuit verbetert, en dat blijvend. Dankzij die binnenbal verliest de bal veel minder snel lucht. Je hoeft dus minder vaak lucht bij te pompen. Goed om te weten: is het jouw beurt om hem op te pompen, weet dan dat een druk van 0,3 bar wordt aanbevolen (0,25 bar is het uiterste minimum).

Een uitgepuurd design voor meer grip!

We veranderden het design om de bal meer grip te geven. Zo verkleinden we het geschilderde oppervlak. Want verflagen hebben de neiging de bal uit je vingers te laten glippen. En weet je? De bal ziet er nog altijd even mooi uit! Vind je niet?

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofddeel 100% Polyurethaan Behuizing 70% Natuurlijk rubber - latex, 30% Isobutyleen-isopreenrubber - butyl

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden