Fitness skeelers voor volwassenen FIT100 zwart mint uniseks

€54,99

Het team van Oxelo ontwikkelde deze fitness skates om je te laten ontdekken hoe leuk inlineskaten is. Ze zijn geschikt voor korte tochten (tot 10 km).

Comfortabele boot, ondersteuning en rolvermogen aangepast voor beginners: zo ben je klaar om te ontdekken hoe leuk inlineskaten is.

Vragen & Antwoorden
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Pascomfort

Erg aangenaam voor je voeten: semi-softboot met 3D-mesh, comfortschuim.

Glijkwaliteit

Glijkwaliteit

Wielen van 76 mm/80A en ABEC 5-lagers voor een goede controle.

Stabiliteit

Stabiliteit

Stijve en hoge cuff, vetersluiting, gesp met microverstelling en wreefstrap.

Veelzijdig

Veelzijdig

Het plastic frame is compatibel met wielen van 80 mm. Rem kan op linkervoet

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Voor wie?

De FIT100 is ontwikkeld voor iedereen die wil starten met inlineskaten of af en toe zijn skates aantrekt. Ben je op zoek naar comfortabele skates met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan is de FIT100 echt iets voor jou.

Hoe wordt gezorgd voor comfort en ondersteuning?

De semi-softboot met 3D-mesh zit comfortabel en houdt je voeten droog. Dankzij het nieuwe comfortschuim en een demping aan de hiel wordt skaten nu nog aangenamer.
De "cuff" (het bovenste deel van de boot) is stijf en komt goed hoog zodat je enkel stevig vast zit. In combinatie met een driedubbele sluiting (veters, gesp met microverstelling en spangesp) zorgt dit ervoor dat je enkel goed wordt ondersteund.

Moet je kiezen tussen rolvermogen en comfort?

Nee, niet bij Oxelo. De skates FIT100 bieden een goede rolkwaliteit voor beginners, dankzij de wielen van 76 mm en de ABEC 5-lagers.
De combinatie van een kunststof frame en wielen in vrij zacht rubber (80A) zorgt voor een goed compromis tussen tolerantie en demping van de trillingen.
Op het frame passen ook wielen van 80 mm.

Hoe kan ik mijn skates onderhouden/repareren?

Vervang onderdelen of repareer je skates met onderdelen die verkrijgbaar zijn in de winkel, op internet of in het atelier van je Decathlon-winkel.
Onderdelen die je kunt vervangen: wielen van 76 mm of 80 mm, ABEC 5-lagers (of hogere als je voor een betere rolkwaliteit wilt gaan). Remblokjes aan te passen voor de rechter- of linkervoet.

Hoe kan ik de levensduur van mijn skates verlengen?

Wanneer je door water, stof of zand bent gereden, kun je de wielen afhalen en afdrogen en de lagers afdrogen en ontvetten met een droge doek, op die manier zullen je skates langer meegaan.
Bekijk onze tips en handleidingen op ons YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Hoe kan ik de levensduur van de wielen verlengen?

Het is heel gebruikelijk om de wielen van skates af en toe van plaats te wisselen omdat ze niet mooi recht maar schuin afslijten. Hoe komt dat? Omdat je dikwijls je skates schuin naar binnen houdt: bij het afzetten, draaien of vertrekken.
Om het rubber van je skates minder snel te verslijten, wissel je de wieltjes dus best af en toe van plaats (wissel ze per paar).

Wat is het maximale gewicht dat de inlineskates FIT100 van Oxelo kunnen dragen?

Deze skates voldoen aan norm EN 13843 klasse A (skates voor volwassenen). Deze norm is van toepassing op "Rolsportmaterieel - Inlineskates" bestemd voor mensen met een lichaamsgewicht tussen 20 kg en 100 kg. Die Europese norm legt veiligheidseisen op specificaties op voor de testmethodes, etikettering en informatie die de fabrikant moet verstrekken om bij normaal gebruik het risico op blessures voor derden en voor de gebruiker zelf terug te dringen.

Hoeveel wegen de skates FIT100 van Oxelo?

2,4 kg per paar in maat 39.

Hoe worden onze artikelen getest?

Al onze skates worden getest in het laboratorium. We doen tests om na te gaan of de skates voldoen aan de Europese normen voor het gebruik, maar ook slijtagetests.
Die tests in het lab worden aangevuld met tests op het terrein, via metingen of op basis van ervaringen van gebruikers die het artikel flink op de proef stellen. Het resultaat: een getest en goedgekeurd artikel.

Garantie

2 jaar, behalve op slijtageonderdelen (remblok, wielen en lagers).

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

ILS laars 100% Polypropyleen ILS band 100% Polypropyleen Buitenkant van 95% Polyester, 5% Polyurethaan ILS wielen 50% Polyurethaan, 50% Polypropyleen Binnenkant van 100% Polyester Zool van 100% Thermoplastisch polyurethaan Gespen 50% polyamide 6.6, 40% Thermoplastisch polyurethaan, 10% Roestvrij staal

VOORRAADADVIES

Bewaar je skates op een droge plek bij een gematigde temperatuur. Na gebruik niet laten drogen in de buurt van een warmtebron of vuur.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor inlinehockey of stuntskaten.

AFBEELDINGEN

Fitness skeelers voor volwassenen FIT100 zwart mint uniseks
Fitness skeelers voor volwassenen FIT100 zwart mint uniseks
Fitness skeelers voor volwassenen FIT100 zwart mint uniseks
Fitness skeelers voor volwassenen FIT100 zwart mint uniseks
Fitness skeelers voor volwassenen FIT100 zwart mint uniseks

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN