EIWITREPEN VOOR RECUPERATIE NA SPORT CHOCOLADE 5X 40 G

4,99
Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis of afhalen in de winkel

Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:

Ons team van fervente sporters ontwikkelde deze reep die rijk is aan eiwitten en je herstel versnelt na een inspanning van middellange tot lange duur.

Een reep rijk aan koolhydraten en eiwitten, in te nemen tot 30 minuten na je inspanning. Bij voorkeur combineren met een recuperatiedrank.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Energiewaarde

Levert tussen 156 kcal en 162 kcal naargelang de smaak (zie voedingswaarde).

Eiwitgehalte

Bevat tussen 10 en 11 g melkeiwitten per reep, naargelang de smaak.

TECHNISCHE INFORMATIE

Gebruiksadvies

Innemen binnen 30 minuten na een inspanning, bij voorkeur samen met een recuperatiedrank.
Naast regelmatige lichaamsbeweging zijn ook een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk.

Herkomst

Made in France

Gebruiksbeperkingen

Vraag bij langdurig gebruik (>2 maanden) raad aan een arts of voedingsdeskundige.
Dit product is niet geschikt voor mensen met nier- en leverinsufficiëntie, voor zwangere vrouwen en voor kinderen jonger dan 14 jaar.
Buiten bereik van kinderen houden.

De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. Regelmatig drinken

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Reep met een laagje melkchocolade, gearomatiseerd. Rijk aan eiwitten. Ingrediënten: MELKeiwitten (EU), omhulling van MELKchocolade (22%) (suiker, cacaoboter, volleMELKpoeder, cacaopasta, MELKWEI-EIWIT in poedervorm, emulgator: SOJAlecithine, natuurlijk vanillearoma) (EU), glucose-fructosestroop, fructo-oligosacchariden, glucosestroop, fructosestroop, gevriesdroogde cacaoboonschilfers (4%) (EU), bevochtigingsmiddel: glycerol, stabilisator: maltitol, mager cacaopoeder (3%) (EU), rijstbloem, gehydrolyseerde tarwe-eiwitten (GLUTEN) (EU), aroma's, zonnebloemolie, emulgator: SOJALecithine, antioxidant: alfa-tocoferol. Made in France. Kan sporen bevatten van: EI, PINDA'S, SULFIETEN, NOTEN.

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren.

TESTS

De producten van Aptonia worden in elke fase van hun ontwikkeling getest door onze technische partners en door consumenten, om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften.

Goedgekeurd door

30 testers (misschien ben jij er wel een van) hebben elke smaak na het sporten uitgeprobeerd. Het oordeel? Dit nieuwe recept valt nog meer in de smaak dan het vorige.

AFBEELDINGEN

EIWITREPEN VOOR RECUPERATIE NA SPORT CHOCOLADE 5X 40 G

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN