EIWITBLOKJES PURE CHOCOLADE

4,99
Thuisbezorging

2 tot 3 werkdagen of afhalen in de winkel

Beschikbaar

Deze eiwitsnack werd met smaak ontworpen, en is ideaal na een matig intensieve inspanning of tijdens een korte pauze op een drukke dag!

Heb je trek na het sporten? Verwen jezelf met dit heerlijke blokje met chocolade en amandelen. Een knapperig hapje, en ook nog een bron van eiwitten!

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Spieropbouw en -behoud

26 gram plantaardige eiwitten per 100 gram

Samenstelling

Gemaakt van slechts 3 ingrediënten

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Weinig ingrediënten, maar veel smaak!

Wat zit er in deze kleine eiwitblokjes? Pure chocolade, amandelen en erwteneiwit. Is dat alles? Absoluut! Om een zo gezond mogelijke snack te maken, hebben we het recept tot de basis teruggebracht. Resultaat: onze kleine blokjes zijn één brok genot, met een lijst van ingrediënten die je op een hand kan tellen.
Bonus: dit staat niet op de verpakking, maar deze snack is ook lactose- en glutenvrij. Zodat nog meer mensen ervan kunnen genieten!

Deze eiwitsnacks zijn lekker én goed voor je!

Onze kleine blokjes zijn lekker, maar dat is niet hun enige troef. Onze ingenieurs hebben plantaardige eiwitten toegevoegd aan de korte lijst van ingrediënten. Om precies te zijn: 26 gram eiwitten per 100 gram. Dat is niet slecht! Daarom zijn deze eiwitblokjes de ideale snack na een matig intensieve inspanning. Goed om te weten: eiwitten dragen bij aan het behoud van je spiermassa, als onderdeel van een evenwichtige voeding

Eiwitsnack, goedgekeurd door onze testers!

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven dat deze snacks lekker zijn. Om er zeker van te zijn dat jij ze net zo lekker zal vinden als wij, hebben we ze laten testen. Een honderdtal testpersonen, de een al wat sportiever dan de ander, hebben onze kleine blokjes met hun onweerstaanbare chocoladesmaak geprobeerd. Het oordeel? Deze blokjes, met hun ideale grootte voor de kleine honger, vielen bij iedereen in de smaak!

Wanneer en hoe moet je dit product eten?

Dat is een goede vraag! We raden aan om de blokjes na een matig intensieve training te eten, of op een gewone dag. Bijvoorbeeld: na een wandeling of fietstocht, of op een eindeloze dag waarop je geen tijd hebt om te eten maar wél honger hebt.
Hoeveel moet je er eten? Daar verschillen de meningen over. Sommige van ons kunnen maat houden en houden het bij drie. Anderen zien al snel de bodem van het doosje. Onze enige aanbeveling: "is zo'n doosje niet perfect om te delen?"

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

"Ingrediënten: pure chocolade 47% (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: zonnebloemlecithine, vanille-extract), extrudaat van erwteneiwit 37% (erwteneiwit 22,3%, rijstmeel), amandelen 16%. Pure chocolade: Cacao: minimaal 70%." Kan sporen bevatten van: andere noten, soja, melk en pinda's.

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren.Na opening goed sluiten.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

EIWITBLOKJES PURE CHOCOLADE
EIWITBLOKJES PURE CHOCOLADE
EIWITBLOKJES PURE CHOCOLADE

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden