Laatste Kans
Bergschoen Triolet GTX
Bergschoen Triolet GTX
Bergschoen Triolet GTX

Bergschoen Triolet GTX

279,99 −30%
194,99
Maat: Maattabel

De TRIOLET GTX is een veelzijdige bestseller die perfect geschikt is voor bergtochten in de zomer, op rotsen of ijs.

Uiterst veelzijdige bergschoen, lichter en aanpassender dan het oude model. Precies op rotsen, comfortabel en robuust en geschikt om stijgijzers op te zetten.

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Gore-Tex® Perfomance-membraan voor een betere waterdichtheid en verluchting.

Grip

Nieuw Vibram® -rubber voor grip op elk terrein, sneeuw en rotsen.

Lichtgewicht

- 1620 g per paar in maat 42.

Fit

Hoge schoen die de enkelknobbel en enkel beschermt.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterdichtheid

Dankzij het Gore-Tex Performance-membraan zijn de bergschoenen Triolet GTX gegarandeerd waterdicht. Het membraan zorgt ook voor een goede verluchting van de voeten.

Grip op rotsen en sneeuw

De zool in het nieuwste Vibram®-rubber biedt een uitmuntende grip op elk soort ondergrond. De bergschoen Triolet GTX is compatibel met zowel stijgijzers om vast te gespen als stijgijzers om vast te klikken.

Lichtheid

Ondanks de vele verstevigingen en de leren constructie weegt deze schoen slechts 810 g in maat 42. Eens je de schoenen aan hebt, vergeet je dat je ze draagt.

Ondersteuning

Constructie op een stijve basis zodat je er stijgijzers op kunt zetten en voor de stabiliteit die nodig is bij alpinisme. De schoen komt vrij hoog zodat het geheel van enkelknobbel + enkel goed beschermd is zonder dat dit hindert. Met deze schoen geniet je dus van veel bewegingsvrijheid.

Schokdemping

Dankzij het zoolblok in PU garandeert de bergschoen Triolet GTX een kwalitatieve en duurzame demping. Er kon geen slijtage of vervorming worden vastgesteld. Bovendien bieden de inserts in EVA een zachtere schokdemping onder de hiel en de middenvoetbeentjes voor een echt comfort tijdens het lopen.

Compatibiliteit stijgijzers

De bergschoen Triolet GTX is compatibel met zowel stijgijzers om vast te gespen als stijgijzers om vast te klikken.

Garantie

2 jaar

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN