Corrigerend badpak

Corrigerend badpak

Wil je een corrigerend badpak kopen? Op deze pagina vind je al onze corrigerende badpakken. Een corrigerend badpak is een badpak dat extra versteviging biedt op plekken waar waarvan je wilt dat ze iets slanker lijken, zoals bijvoorbeeld de buik en de heupen. Door de verstevigende stof lijkt het alsof je buik kleiner en smaller is. Zo kan iedere vrouw zelfverzekerd naar het zwembad of het strand! We hebben ook (corrigerende) badpakken in grote maten. Bij Decathlon verkopen we corrigerende dames badpakken van ons eigen zwemmerk Nabaiji en eigen surfmerk Olaian. Ben je van plan om in het zwembad te zwemmen? Ga dan voor een chloorbestendig corrigerend badpak van Nabaiji. Wil je het badpak vooral op het strand en in de zee dragen? Koop dan een zoutbestendig badpak van ons surfmerk Olaian! Bekijk ook al onze dames badpakken (ook badpakken met pijpjes), slippers en handdoeken.

Advies nodig?
Welk badpak past bij mij?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Kleur
Maat
Merk
Prijs

Ontdek onze grote maten collectie

Bekijk nu
4.5/5 Op basis van 16821 reviews

Corrigerende badpakken

Bij Decathlon hebben we veel verschillende corrigerende badpakken, zo is er altijd een badpak die goed bij jou past. We hebben zwarte, blauwe, paarse en gekleurde corrigerende badpakken. We hebben ook veel diversiteit in de modellen. We hebben corrigerende badpakken met een diep decolleté, v-hals badpakken of een normale hals. We hebben ook een corrigerende badpakjark. Dit is een populair badpak, omdat het badpak je lichaam een mooi figuur geeft en corrigeert door het jurkjesmodel. Het badpak is daardoor ook wat meer bedekkend dan de reguliere badpakken. Zoals hierboven ook al aangegeven adviseren we om een corrigerend badpak van Nabaiji te kopen als je in het zwembad gaat zwemmen en een badpak van Olaian voor als je naar het strand gaat. Vergeet na het zwemmen niet om je corrigerende badpak goed uit te spoelen met schoon, zoet water. Het zout en chloor tasten je badpak namelijk erg aan. Als je je badpak na elk gebruik goed uitspoelt gaat je badpak veel langer mee!

Badpak corrigerend

Een badpak dat je lichaam corrigereert. Wat is dat nou eigenlijk? Een corrigerend badpak accentueert je lichaam op de juiste plaatsen en slankt je lichaam rondom je buik af. Ideaal! Maar hoe kan dat dan? Een badpak dat je lichaam corrigeert is vaak gemaakt van een dikkere stof en de stof is anders gevormd dan bij normale badpakken, waardoor je slanker lijkt. Er zit vaak ook een kleine rimpel aan de voorkant van de stof, wat afslankt. Veel corrigerende badpakken geven extra steun aan je borsten, waardoor het comfortabel zit en je borsten ook meer worden geaccentueerd.Zoek je een badpak, corrigerend of niet? Je vindt altijd een geschikte badpak bij Decathlon!