Strandlaken

Strandlaken

Een (groot) strandlaken koop je (online) bij Decathlon. We hebben grote en kleine strandlakens in één kleur of met print van ons surfmerk Olaian. Onze strandlakens kunnen door kinderen en volwassenen gebruikt worden. Naast strandlakens hebben we nog veel meer soorten handdoeken. Neem zwemkleding en slippers mee naar het strand en jouw zomer kan niet meer stuk. Bescherm je goed tegen de zon en vergeet geen UV shirt te dragen.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.7/5 Op basis van 110676 reviews

Strandlaken voor op het strand

Zoek jij een strandlaken om deze zomer heerlijk op een strand neer te strijken? Decathlon heeft een groot assortiment strandlakens van ons surfmerk Olaian. We hebben strandlakens in kleur en met verschillende zomerse prints voor kinderen en volwassenen. De bovenzijde van onze strandlakens zijn fluweelzacht, zodat je hier heerlijk op kunt liggen en ontspannen. Naast dat je een strandlaken kunt gebruiken om op te liggen, kun je je er natuurlijk ook mee afdrogen. De lakens zijn getest, nemen veel vocht op en drogen snel (binnen 2 uur). We raden je aan je nieuwe handdoek voor gebruik eerst te wassen (met wasverzachter). Door het strandlaken eerst te wassen neemt hij vocht beter op en is sneller droog. De strandlakens in onze collectie hebben een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en zijn relatief goedkoop; voor €3,99 koop je al een strandlaken. Omdat wij geloven in de kwaliteit van onze strandlakens, krijg je hier 2 jaar garantie op. Geniet van je zomer met een strandlaken van Decathlon.

Strandlaken groot

Gooi je grote strandlaken uit op het strand, neem een duik in zee of geniet van een goed boek. Zo ziet voor velen de ideale zomerdag eruit. In onze collectie hebben we een groot aanbod grote strandlakens. Een groot strandlaken is ideaal om languit op te liggen en is dus een echte must have voor iedereen die ervan houdt om naar het strand te gaan. De grootste strandlakens uit ons assortiment zijn zelf 170 cm bij 100 cm. Deze grote strandlakens/hamamdoeken zijn sneldrogend (binnen 1 uur en 10 minuten) en fluweelzacht. Je ziet in de designs van onze (grote) handdoeken terug dat ze ontworpen zijn door surfers. Zo worden er veel surfboards, golven en palmbomen in verwerkt. Net als bij de kleinere handdoeken uit onze collectie zijn de grote handdoeken die we verkopen geschikt voor kinderen en volwassenen. Maak jouw zomer compleet met een extra grote strand handdoek.