Zwemplankje

Zwemplankje

Wil je een zwemplankje kopen? Decathlon heeft zwemplankjes voor kinderen en volwassenen. Gebruik een plankje in het zwembad om kinderen te leren zwemmen of aan je eigen zwemtechniek te werken. Bekijk ook al onze zwemkleding zwemkleding. Naast zwempplankjes hebben we ook een ruime collectie water speelgoed. Maak plezier in het water met een bodyboard, pool noodles, zwem banden en materiaal voor Snorkelen. Koop jouw zwemplank online bij Decathlon.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Merk
Prijs
4.6/5 Op basis van 1276 reviews

Wat is een zwemplank?

Een zwemplank, ook wel een kickboard genoemd, biedt extra drijfvermogen voor je bovenlichaam. Dankzij de openingen en/of inkepingen kan je de zwemplank eenvoudig vasthouden, waardoor je je volledig op je benen kan focussen. Ideaal dus als je je benen wilt trainen!De zwemplank is van licht materiaal gemaakt, zodat je deze gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. Daarnaast zijn ze voor elk niveau en elke lichaamsbouw geschikt. Decathlon verkoopt zwemplanken van het merk Nabaiji en Arena.

Zwemplankje voor kinderen

Naast de zwemplank voor volwassenen bestaat er ook een zwemplankje voor kinderen. Deze zwemplankjes zijn ontwikkeld om kinderen te helpen bij het ontdekken van de horizontale zwemhouding. Kinderen vinden het over het algemeen erg lastig om hun evenwicht in het water te behouden, en een zwemplank helpt hen hierbij.De zwemplanken voor kinderen beschikken over een leuke print op de bovenkant. Maar uiteraard kunnen kinderen ook de grote (volwassen) zwemplank gebruiken.

Multifunctionele zwemplank

De multifunctionele zwemplank, ook wel de pullkick genoemd, kan zowel als zwemplank of als pullbuoy gebruikt worden. De pullkick is dus ideaal voor het trainen van armen én benen! Daarnaast neemt het ook nog eens minder ruimte in je tas in beslag, omdat je maar één plank mee hoeft te nemen!De pullkick werkt hetzelfde als een zwemplank. Je kan de pullkick voor je houden, om je benen te trainen. Wil je je armen trainen? Plaats dan de pullkick tussen je benen.