Zwemschoenen

Zwemschoenen

Zwemschoenen kopen doe je bij Decathlon. We hebben zwemschoenen voor kinderen, baby's en volwassenen. Ons zwemmerk Nabaiji heeft zwemschoenen ontwikkeld speciaal voor in het zwembad. Zoek je zwemschoenen voor op het strand? Kies dan zwemschoenen van Subea. Bekijk ook al onze waterschoenen voor het strand. In plaats van zwemschoenen kun je rondom het zwembad ook slippers dragen. Bekijk ook onze zwemkleding en handdoeken. Bescherm je voeten of die van je kind of baby met zwemschoenen.

Advies nodig?
Welke waterschoenen passen bij mij?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Type
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
Vanaf
24,00
4.3/5 Op basis van 20926 reviews

Zwemschoenen voor in het zwembad

Zoek je zwemschoenen om niet meer uit te glijden in het zwembad? Of wil je zwemschoenen kopen om te gebruiken tijdens aquasporten zoals aquagym of aquafitness? Bij Decathlon verkopen we zwemschoenen die heel handig zijn om in het zwembad te dragen. Er zijn zwemschoenen volledig gemaakt van rubber, maar ook meer strand achtige zwemschoenen die je zowel in het zwembad als op het strand kunt gebruiken. Het handige aan zwemschoenen is dat je er zowel mee van de kleedkamer naar het zwembad mee kunt lopen maar ze daarna ook aan kunt houden tijdens het zwemmen. De zwemschoenen zijn hierdoor ook heel erg geschikt voor kinderen.

Zwemschoenen kiezen voor aquasporten

Ben je op zoek naar een goede zwemschoen tijdens aquagym of aquabiking? Het is belangrijk dat je schoenen water door laten, niet knellen en voor voldoende comfort zorgen. Deze zwemschoenen hebben een ingewerkt sokje, zijn van soepel materiaal gemaakt en beschermen je voeten tegen het schuren van de bodem van het zwembad of materiaal. De schoenen zijn in enkele maten verkrijgbaar waardoor de zwemschoen beter past dan bij een combinatiemaat.