Racefiets hoes

Racefiets hoes

Een racefiets hoes is een must-have als je je racefiets mee wilt nemen op reis. Zo voorkom je dat je fiets onderweg vies wordt of beschadigd als je hem vervoert. Om je fiets nóg vollediger te beschermen kies je voor een racefiets standaard. Een montagestandaard is uitstekend voor het afstellen, schoonmaken of repareren van je fiets. Als je je racefiets veilig wilt stallen, biedt een racefiets hoes een uitkomst. Door je racefiets goed te beschermen tegen vocht, zonlicht en vuiligheid, bespaar je uiteindelijk op onderhoud én blijft je fiets langer mooi.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Merk
VERKOPER
Prijs
4.3/5 Op basis van 2047 reviews

Beschermhoes voor de racefiets: handig onderweg én als je je fiets gaat stallen

Een beschermhoes voor de racefiets komt goed van pas als je op reis gaat. Zo gebruik je de beschermhoes voor de racefiets bijvoorbeeld als je de fiets op de racefiets standaard plaatst of als je de fiets achter in de auto vervoert. De beschermhoes voor de racefiets voorkomt dat je fiets beschadigt onderweg. Zowel op de racefiets standaard als in de kofferbak kan de racefiets namelijk makkelijk schade oplopen. Bijvoorbeeld door opspringende steentjes onderweg of door andere voorwerpen in de auto. Kies bij voorkeur voor een racefiets hoes die waterdicht is als je de racefiets op de racefiets standaard vervoert. Je weet immers nooit wanneer het kan gaan regenen of sneeuwen!

Vocht, zonlicht en vuiligheid tasten niet alleen de lak van je racefiets aan, maar kunnen ook leiden tot andere problemen. De hoes zorgt ervoor dat je bespaart op onderhoud en dat je racefiets er als nieuw uit blijft zien. Ook als je je racefiets ergens gaat stallen is de racefiets hoes een must-have. Een garage of schuur kan bijvoorbeeld vochtig zijn, wat op den duur de racefiets kan aantasten. Bewaar je je racefiets buiten? Ook dan is een racefiets hoes absoluut geen overbodige luxe. Zo hoef je je niet langer druk te maken over het weer.

Welke hoes voor de wielrenfiets kies jij?

Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende soorten hoezen voor de wielrenfiets. Zo is een racefiets hoes voor 2 fietsen handig als je regelmatig met een maatje op stap gaat. Andere zaken waar je op kunt letten zijn de compactheid van de hoes voor de wielrenfiets. Zo bestaan er racefiets hoezen die super klein zijn op te vouwen. Je kunt deze transport hoezen bovendien handig dragen, waardoor ze erg geschikt zijn als je bijvoorbeeld met het openbaar vervoer reist. Bedenk altijd voor welk doel je de hoes voor de wielrenfiets wilt gaan gebruiken en zoek vervolgens een hoes die hier bij past. Zo bestaan er ook racefiets hoezen die zijn ontworpen voor mensen die hun fiets binnen willen bewaren. De hoes beschermt je vloer, muur en meubilair tegen vetvlekken en andere vuiligheid die van de racefiets kan komen.

Houd jij van klussen aan je racefiets? Dan vind je in onze webshop ook hoezen voor bijvoorbeeld het crankstel en de vork. Tot slot vind je bij Decathlon beschermschuim voor fietsen op de fietsendrager. Zo weet je zeker dat je racefiets heelhuids op de plaats van bestemming aan komt!