Racefiets computer en smartphonehouders

Racefiets computer en smartphonehouders

Een racefiets computer is er in tal van varianten. Zo is er voor elk type fietser een geschikte fietscomputer te vinden. Kies bijvoorbeeld voor een eenvoudige kilometerteller waarop je de snelheid en afstand tijdens je rit kunt teruglezen. Wil jij de route achteraf terug kunnen kijken of voorkomen dat je verdwaalt tijdens je rit? Dan is een racefiets computer met GPS een aanrader. Deze zijn ook te koppelen aan een externe hartslagmeter, cadanssensor of powermeter.

Advies nodig?
Hoe kies ik een fietscomputer?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€69,95
€65,95 -30%
€45,94
*De uitverkoop begint op 16-11-2022
€109,97 -15%
€93,47
*De uitverkoop begint op 26-9-2023
€17,99
€649,50
€30,76
4/5 Op basis van 18556 reviews

Smartphone houder voor de racefiets

Je kunt ervoor kiezen om je telefoon bij je te houden tijdens het wielrennen met een smartphone houder voor de racefiets. Zo gebruik je bijvoorbeeld je navigatie op de smartphone of kun je een belangrijk telefoontje aannemen. Een smartphone houder voor de racefiets zorgt ervoor dat je telefoon stevig blijft zitten op je stuur of stuurpen. De montage is zeer gemakkelijk en als je ergens stopt om wat te drinken of te lunchen haal je jouw telefoon makkelijk los. Kies voor een waterdichte smartphone houder voor de racefiets als jij er in alle weersomstandigheden op uit gaat. Je telefoon blijft altijd te bedienen zoals je dat gewend bent.

Via je smartphone zijn er diverse handige apps die je kunt gebruiken tijdens het wielrennen als trainingstool. Bij een racefiets computer kun je deze los koppelen aan het apparaat, terwijl de smartphone alles op één plek aanbiedt. Hou er wel rekening mee dat de batterij van je telefoon snel leeg kan lopen als je deze continu gebruikt tijdens jouw rit. Zeker de navigatie vraagt veel van de batterij. Om deze reden kiezen veel wielrenners voor een speciale racefiets computer.

De voordelen van een wielren computer

In plaats van het gebruik van een smartphone kun je ook kiezen voor een wielren computer. Zo kun je jouw telefoon veilig in je zak of tas houden en gaat de batterij langer mee. Deze fietscomputers zijn er in diverse varianten. Een fietscomputer met GPS laat achteraf zien hoe jouw route was. Dit is ideaal als je wilt weten hoe hard je gaat, welke afstand je hebt afgelegd en als je jouw ritten automatisch wilt kunnen uploaden naar apps zoals Strava of Komoot. Wil jij nog meer uit de wielren computer halen en deze gebruiken om eenvoudig te kunnen navigeren? Dan is een fietsnavigatie de juiste keuze voor jou! Deze valt ook te koppelen met sensoren, waardoor je tijdens jouw fietsrit ook je hartslag en andere relevante trainingsinformatie kunt zien. Zo haal je nog meer uit je wielren computer en je training.

Of je nu beginnende wielrenner bent of ver gevorderd, wij hebben de beste racefiets computer voor jou in ons uitgebreide assortiment. Of je nu op zoek bent naar een draadloos exemplaar, een basis racefiets computer van VAN RYSEL of een racefiets computer met talloze opties van GARMIN: bij Decathlon koop je de ideale racefiets computer voor een uitstekende prijs. Ook praktische accessoires, zoals nieuwe batterijen of een houder voor je smarthone of fietscomputer, bestel je eenvoudig en snel online.