Volleybalsokken

Volleybalsokken

Bij Decathlon vind je volleybalsokken voor dames, heren en kinderen. Deze volleybalsokken zorgen ervoor dat je voeten niet gaat schuiven in je schoenen. Daarnaast voeren volleybalsokken de transpiratie snel en effectief af, zodat je blaren en andere irritaties voorkomt. Bij ons koop je al volleybalsokken vanaf € 2,99! Onze volleybalsokken zijn van ons eigen volleybalmerk Allsix en zijn gemaakt en getest door enthousiaste volleyballers. Volleybalsokken kopen doe je online of in een van onze winkels. Bekijk ook onze volleybalbroekjes, volleybalshirts en volleybalschoenen.

Advies nodig?
Wat betekenen de getallen in onze productnamen?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 293 reviews

Volleybalsokken lang

Ben je op zoek naar lange volleybalsokken? Deze kan je voordelig kopen bij ons! We hebben halflange en lange volleybalsokken in ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar lange volleybalsokken in het wit, blauw, geel of zwart, bij Decathlon koop je lange volleybalsokken in de kleur die bij jouw tenue of schoenen past! Onze volleybalsokken zijn lang en hebben compressiestraps zodat je voeten goed worden ondersteund bij het verplaatsen. Met onze sokken beweeg je comfortabeler door het volleybalveld! Lange volleybalsokken worden ook wel compressiekousen genoemd. Maar waarom dragen veel volleyballers eigenlijk lange volleybalsokken? Als volleybalsokken lang zijn hebben ze invloed op de prestaties van je spieren. De sokken dragen bij aan een betere doorbloeding van de spieren. Zo zorgt het sneller voor verse zuurstof, treedt er minder snel verzuring op en biedt de sok stabiliteit voor de kuit en achilleshiel. Het is dus aan iedere volleyballer aan te raden om lange volleybalsokken te kopen! Let wel op, was de volleybalsokken op maximaal 30% en doe ze niet in de droogtrommel.

Witte volleybalsokken

Ben je op zoek naar witte volleybalsokken? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! Ons aanbod aan volleybalsokken bevat verschillende witte modellen. Zo hebben we gehele witte volleybalsokken. Deze zijn beschikbaar in een lange als een half lang model. We hebben ook witte sokken in combinatie met een andere kleur. Zo hebben we witte volleybalsokken met zwart, met blauw, met rood en met roze. Onze effen witte volleybalsokken zijn het meest populair, omdat deze bij alle schoenen en tenues passen. Onze effen witte sokken koop je al vanaf € 5,99!