Arm sleeves

Arm sleeves

Ben je op zoek naar arm sleeves? Decathlon biedt arm sleeves voor dames, heren en kinderen. We bieden arm sleeves van ons eigen volleybalmerk Allsix. Onze arm sleeves zorgen voor minder pijn in je armspieren tijdens het passen van een bal. Door arm sleeves dempen de schokken en trillingen van een harde bal, waardoor je arm spieren minder te verduren krijgen. Heb je vaak last van blauwe plekken na het volleyballen? Probeer dan onze arm sleeves! Met onze arm sleeves kan je onbezorgd naar de bal duiken! Bekijk ook onze kniebeschermers, volleybalsokken en volleybalschoenen.

Advies nodig?
Hoe kies ik arm sleeves?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Geslacht
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Maat
Merk
VERKOPER
Verwachte levertijd
Kleur
Prijs
4.7/5 Op basis van 662 reviews

Arm sleeves volleybal

Arm sleeves voor volleybal kopen? Decathlon heeft volleybal arm sleeves in verschillende leuke kleuren, er zit altijd wel een kleur tussen die bij jouw volleybalkleding past. Arm sleeves zijn aan te raden tijdens het volleyballen als je snel last hebt van blauwe plekken, schrammen of schaafwonden. Schrammen en schaafwonden kan je al snel krijgen als je veel over de grond glijdt om voor een bal te duiken. Blauwe plekken kunnen ontstaan door de harde klappen van de bal op je armen. Arm sleeves beschermen je armen goed tegen de blauwe plekken omdat de sleeves de schokken en trillingen van de bal wat dempen. De volleybal arm sleeves beschermen je armen ook tegen schrammen en schaafwonden omdat je met de arm sleeves gemakkelijk over de grond kan sliden zondat de je huid de grond raakt. Arm sleeves voor volleybal zijn bij veel speelster populair, zowel bij de jeugd als bij volwassenen. Ook een aantal spelen het Nederlands dames volleybalteam speelt met volleybal arm sleeves.

Compressie arm sleeve

Arm sleeves worden niet alleen gedragen om je armen te beschermen tegen schaafwonden en blauwe plekken, maar ook ook voor goede doorbloeding in je armen. Een compressie arm sleeve zorgt ervoor dat je arm beter doorbloed is tijdens het spelen en hierdoor blijft je arm goed warm. Een compressie arm sleeve gaat ook verzuring tegen. Omdat de compressie arm sleeve voor een betere doorbloeding zorgt, krijg je arm dus veel meer zuurstof. Dit resulteert in een sneller herstel van de spieren en zal verzuring minder snel optreden. Omdat je spieren goed warm blijven door een compressie arm sleeve zijn je spieren ook beter bestand tegen overbelasting en blessures.