Vliegers

Vliegers

Wil je een vlieger kopen? Bij Decathlon hebben we verschillende vliegers. De traditionele vlieger zit met een lijn vast aan het handvat. Eenlijns vliegers zijn helaas niet bestuurbaar en zijn vooral geschikt voor jonge kinderen. Stuntvliegers hebben minimaal 2 lijnen en worden met beide handen bestuurd. Je kunt er veel leuke trucs mee doen en ze kunnen behoorlijk wat trekkracht produceren. Ben je al toe aan wat meer uitdaging, bekijk dan onze powerkites. Neem naar het strand ook een frisbee, strandtentje, een bodyboard om in zee te spelen en een setje beachtennis mee.

Advies nodig?
Hoe kies ik een vlieger?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Prijs
2-in-1 meegroeivlieger voor kinderen IzyPilot 140 'Kat'
2-in-1 meegroeivlieger voor kinderen IzyPilot 140 'Kat'
3 modellen beschikbaar
€19,99
Niet bestuurbare vlieger MFK 160 roze/geel
Niet bestuurbare vlieger MFK 160 roze/geel
2 modellen beschikbaar
€14,99
Eenlijner MFK 120 Panda
Eenlijner MFK 120 Panda
4 modellen beschikbaar
€8,99
4.2/5 Op basis van 3418 reviews

Vlieger kopen? Welke soorten vliegers zijn er allemaal!

Vliegeren, we hebben het allemaal weleens gedaan. Of dit nou op het strand was of op een grasveldje in de buurt. Vliegers komen er dan ook in allerlei verschillende soorten en maten. Waarbij onder andere van belang is welke vorm ze hebben en hoeveel lijnen je gebruikt om ze te besturen. Zo kan je bij Decathlon vliegers kopen met 1, 2 of 4 lijnen. Vliegers met 1 lijn zijn niet te besturen. Zoek jij dus een bestuurbare vlieger, kies er dan eentje met 2 of 4 lijnen.

Bij Decathlon bieden wij de volgende type vliegers aan:

  • Deltavliegers
  • Stuntvliegers
  • Matrasvliegers / powerkites
  • 2 in 1 vliegers

Heb je naast een vlieger ook nog benodigdheden nodig, dan zit je in onze vliegwinkel ook op juiste plek. Hier bieden wij onder andere lijnen, haspels, verbindingsstukken, handlussen, reparatiesetjes en stokken aan.

Waarop letten bij het kopen van een kindervlieger

Wanneer je als ouder op zoek bent naar een leuke kindervlieger, dan hebben we verschillende opties. Je kunt dan kiezen voor een vlieger met 1 lijn, om laagdrempelig te beginnen met vliegeren. Deze zitten in allerlei verschillende kleurtjes en modellen in ons assortiment, denk hierbij aan een vlinder, vliegtuig, inktvis of met een afdruk van een leeuw.

Is jouw kind al wat ouder dan is het ook mogelijk om een twee in één kindervlieger te kiezen. Deze zijn makkelijk om te bouwen van een 1 lijn naar een twee lijns vlieger. Ideaal om zo jouw kind te leren hoe je een vlieger kunt besturen. De 2 in 1 vlieger is aan te raden voor een leeftijd vanaf 7 jaar.

Geef een sportief cadeau Cadeaubon kopen

Aanbevolen artikelen