Tennisschoenen kinderen

Tennisschoenen kinderen

Wil je tennisschoenen kopen? Bij Decathlon kun je tennisschoenen voor kinderen kopen voor elk type baansoort. Decathlon biedt tennisschoenen aan met verschillende eigenschappen zoals soepele en stugge tennisschoenen, allen met een goede ondersteuning en grip. Tennisschoenen zijn ook ideaal om als gymschoenen te gebruiken. Dit komt door de non-marking/witte zool die geen strepen achter laten in de zaal, de stevigheid van de schoenen en een aantal schoenen hebben een handige klittenbandsluiting. Wij hebben tennisschoenen van verschillende merken zoals Artengo, Asics, Adidas en Reebok. Bekijk ook onze tennissokken.

Advies nodig?
Hoe kies ik tennisschoenen voor kinderen?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
‪TYPE TERREIN‬
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Verwachte levertijd
VERKOPER
Kleur
Prijs
No result
4.4/5 Op basis van 4127 reviews

TENNISSCHOENEN VOOR KINDEREN KOPEN BIJ DECATHLON

Ben je op zoek naar tennisschoenen voor kinderen? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan tennisschoenen voor meisjes en jongens. Het is belangrijk om op de juiste tennisschoenen te tennissen, die veel comfort geven. Decathlon biedt, van het eigen tennismerk Artengo, schoenen aan voor de beginnende, regelmatige en gevorderde tennisspeler met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij tennisschoenen is het belangrijk om de juiste ondersteuning en grip te hebben. We hebben gravel, hardcourt, (kunst)gras en all-court tennisschoenen. Schoenen met verschillende zolen, elke geschikt voor een ander type ondergrond. Tennisschoenen zijn naast je racket een van de belangrijkste onderdelen van je tennis outfit. Je voeten worden tijdens een potje tennis behoorlijk belast en het is daarom verstandig om een weloverwogen keuze te maken als het gaat om tennisschoenen. Naast ons eigen assortiment van Artengo wordt het tennisschoenen aanbod voor kinderen aangevuld met merken zoals Asics, Adidas en Reebok.

TENNISSCHOENEN MET NON-MARKING ZOOL

Al onze tennisschoenen voor kinderen zijn voorzien van een non-marking zool. Dit houdt in dat de schoenen geen strepen achterlaten in een zaal. Mede hierdoor zijn de schoenen ook perfect om te gebruiken als gymschoen op school. Daarnaast bieden de schoenen de ondersteuning, grip en het comfort die kinderen nodig hebben bij gym op school.

ASICS TENNISSCHOENEN KIND

Bij Decathlon verkopen we naast onze eigen tennisschoenen van Artengo ook tennisschoenen van onder andere Asics. Voor kinderen die een comfortabele sportschoen met duurzame demping willen om te starten met tennis of voor sport op school. Ook heeft Asics tennisschoenen voor kinderen ontworpen voor jonge gevorderde spelers die regelmatig op verschillende ondergrond spelen. De Asics Rally voor kinderen biedt met zijn tussenzool van EVA-schuim een goed compromis tussen comfort en schokdemping.