Heren wetsuit

Heren wetsuit

Wil je een wetsuit voor heren kopen? We hebben Olaian heren wetsuits in verschillende diktes: 2/2, 3/2, 4/3, of 5/4. Heren die in de winter surfen raden we een 4/3 of dikker aan. Ga je in de zomer van watersport genieten? Dan heb je het in 3/2 wetsuit warm genoeg aan. In water vanaf 25 graden kun je ook een shorty dragen. Draag een heren wetsuit in combinatie met heren zwembroek, surfboxer of draag niks onder je wetsuit. Draag ook surfschoenen en in de herfst en winter ook surfhandschoenen en een -cap. Wil je advies voor het kopen van de juiste heren wetsuit? Lees hier hoe je een (heren) wetsuit kiest of vraag advies in onze winkels. Een heren wetsuit koop je voordelig bij Decathlon. Bekijk ook al onze andere wetsuits.

Advies nodig?
Hoe kies ik een wetsuit en waar moet ik op letten?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
‪WATERTEMPERATUUR‬
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€109,99
4.4/5 Op basis van 3795 reviews

Heren wetsuits bij Decathlon

Een wetsuit biedt extra warmte en zorgt ervoor dat je in open water niet onderkoeld raakt. Bij Decathlon vind je verschillende wetsuits. Kenmerkend voor een heren wetsuit is dat deze bij de schouders wat breder is. Daarnaast zijn deze wetsuits niet getailleerd.

Verschillende soorten wetsuits voor heren

Decathlon heeft een breed assortiment aan heren wetsuits. Een wetsuit is een pak met lange mouwen en pijpen, ideaal voor in koud water. We hebben heren wetsuits in verschillende diktes: 2/2, 3/2, 4/3 en 5/4 mm. Ga je het warme water in met een temperatuur van meer dan 20 graden? Kies dan voor een shorty. Een shorty heeft korte mouwen en pijpen. Ook dit pak is in verschillende diktes verkrijgbaar.Naast de verschillende lengtes, vind je bij Decathlon ook heren wetsuits van verschillende merken. De heren wetsuits van Olaian zijn echte surfpakken. Deze pakken bieden voldoende bewegingsvrijheid en dankzij de rits op de rug kan je ongestoord met je buik op een bodyboard/surfboard liggen. De heren wetsuits van Itiwit zijn ideaal voor mannen die met een SUP en/of kajak het water op gaat. Deze pakken hebben geen mouwen, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid bij de schouders hebt. Ga je zeilen? Schaf dan een heren wetsuit van Tribord aan. Deze wetsuits beschikken over extra stukken stof op het zitvlak en knieën, waardoor het pak nog langer mee gaat! Heren, er is dus genoeg keuze!

Hoe kies je de juiste maat wetsuit voor heren?

Een heren wetsuit moet strak zitten, heel strak. Zo mogen er geen plooien en/of overtollig stof te zien zijn. Maar waarom moet een wetsuit zo strak zitten? heren wetsuits zijn van neopreen gemaakt. Neopreen zorgt ervoor dat het water wat tussen jouw lichaam en het pak zit, opgewarmd wordt. Wanneer het pak strak zit, komt er maar een dun laagje water in het pak te staan. Dit kan eenvoudig opgewarmd worden. Wanneer het pak te groot is, komt er te veel water in het pak. Het water zal dan continu in beweging zijn, waardoor het niet de tijd heeft om op te warmen. We raden je aan om de maattabellen op onze productpagina's te gebruiken, om de juiste maat heren wetsuit te kiezen. Let op: heren wetsuits van Olaian vallen klein. We raden aan om een maat groter te kiezen dan je normaal draagt.