Heren uv shirt

Heren uv shirt

Wil je een heren zwemshirt of uv-shirt kopen? Door een heren uv-shirt, zwemshirt, surfshirt te dragen, ben je beschermt je tegen schadelijke uv-straling van de zon. Een heren zwemshirt beschermd zelfs beter dan zonnebrand. Je moet je gezicht natuurlijk wel goed insmeren of een zonnehoed, of pet dragen. Bekijk ook onze andere uv-werende kleding. Onze heren surfshirts (ook wel rashguards genoemd) worden door en voor surfers ontwikkeld. Kies uit een heren uv-shirt met lange of korte mouwen. Onze zwemshirts voor heren bieden UPF 50+ bescherming. Combineer een heren zwemshirt met een zwembroek en slippers of waterschoenen. Vergeet ook geen handdoek mee naar het strand te nemen. Schuil op het strand in een strandtentje. Koop jouw heren zwemshirt, uv-shirt of surfshirt online bij Decathlon.

Advies nodig?
Zo bescherm je jezelf tegen de zon!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
Alles voor het strand
Bekijk nu
4.5/5 Op basis van 3782 reviews

UV shirts voor heren kopen

~Zoek jij binnenkort de zon op? Dan adviseren wij je om een uv-shirt te dragen. We hebben een ruime collecte heren Uv-shirts, ook wel zwemshirts genoemd. Deze shirt voor heren zijn uv-werend en beschermen je huid tegen de schadelijke UV-stralingen. Uv-shirts zijn ideaal voor een wandeling, maar ook voor als je een watersport gaat beoefenen. Dus ga jij binnenkort surfen, snorkelen of suppen? Draag dan altijd een uv-shirt om jezelf tegen de zon te beschermen! Ook wanneer je in open water (zee, rivier, meer of plas) gaat zwemmen, kan een zwemshirt je tegen de zon beschermen. Want de uv-shirts van Olaian werken zelfs wanneer ze nat zijn! Speciaal voor heren hebben we uv shirts met lange en korte mouwen in verschillende kleuren. Elke man staat een zwart of donderblauw uv-shirt. Heb je niet een hele witte huid, dan staat een wit uv-shirt jou ook goed!

Heren, scoor jouw zwemshirt bij Decathlon!

Wij verkopen heren zwemshirts in verschillende kleuren, zoals blauw, zwart, oranje en wit. Daarnaast kun je voor een model met korte of lange mouwen kiezen. Korte mouwen geeft je outfit gelijk een zomerse uitstraling, maar lange mouwen zorgen ervoor dat een groter gedeelte van je huid beschermd wordt.Wist je trouwens dat al onze (heren) uv-shirts over een lusje aan de onderkant beschikken? Dankzij dit lusje kun je je shirt aan je zwembroek vastmaken, zodat deze tijdens het beoefenen van een watersport niet omhoog kruipt. Handig!